Sad već mesec dana koristim nov telefon, pa da podelim koji utisak... Pisao sam već da retko menjam telefone i to je uglavnom bilo zbog dotrajale baterije. Imao sam običan iPhone 14 i uz budžet koji sam dobio od provajdera, reših da uzmem 17 Pro. Dilema je samo bila da li Pro ili Pro Max. Ispitivao sam i vas ovde, otišao par puta do prodavnice i na kraju se odlučio za manji. Mislim da nisam pogrešio.
Sve u svemu, ja ne vidim neku razliku u odnosu na 14. Osim pizdarije od zuma (stvarno neverovatno) i (logično) nove baterije, ja kao običan korisnik nisam uopšte primetio neku razliku. Žena je prešla sa 13 mini na običan 17 i tu je već evidentna promena na bolje. Ko hoće da fura novi iPhone, a budžet mu to ne dozvoljava, rekao bih da komotno može uzeti neku od prethodnih verzija.
p.s. Stalno sam slušao kao manu iP-a to što nema Always on opciju i nisam uspeo da shvatim zbog čega je to toliko bitno. Terao sam ga tako dva dana i isključio, jer je počelo da me nervira.
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja imam običan Iphone 15, i baterija mi je oslabila što me nervira. Ako bih menjao, to bi bio jedini razlog. Sva sreća ima po meni dovoljno brzo punjenje, da mogu uvek brzo da dopunim, čak i u autu puni dovoljno brzo..
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zameniš bateriju i teraj dalje. Na dobrom i skupom telefonu koji traje dugo se to itekako isplati.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Možda je tu ajfon u boljoj poziciji. Kad sam za prethodni Samsung S10e tražio novu bateriju sve su bile neke kineske noname. Na kraju kad su mi u lokalnom servisu rekli da su nabavili original, ali ako i jeste bila original ta je tad stalaja par godina u magacinu pa sa njom ni iz bliza nije bilo kao kad je telefon bio nov.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Apple se ne kupuje da bi se menjao na 2-3 godine
Meni je ta njihova dugotrajnost jedan od glavnih kriterijuma sto sam presao sa Androida. Evo 13 mini furam vec 3 godine, battery health mi je 81, ako mi se i sljusti u toku dana tu mi je brzi punjac da ispegla stvar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I za Android postoji brzi punjač, ali on nije rešenje za lošu bateriju. To je kao da ti istrule rubovi na novom autu, ali ti je ok jer je kum limar. 
Имам једно потпитање...
Brzi punjač je najkorisnija stvar uvedena u zadnjih deset godina. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mini je inace bio poznat po slaboj bateriji, no meni to stvarno nije bilo presudno. Kad dodje vreme za zamenu, zamenice se (baterija).