Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od shandu90 »

DukeNS napisao:
shandu90 napisao: 16 Dec 2025, 17:02 Za YT koristim Brave, i nema reklama. Jedina app koju placam je Tapatalk Slika Sve ostalo radi bez pretplate godinama.

Može dodatna reč-dve o toj Brave aplikaciji?
Ja sam zadovoljan, posebno kad maloj pustim crtace da me ne zivka na svaka 2 minuta. Nema reklama ni na drugim sajtovima npr. novine ako nekad uzmem da procitam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Od svih pretplata koje plaćam, za YT premium mi je najmanje žao. A plaćam recimo i Neflix i Max, to više gledaju ukućani (pa i vanukućani, da se ne lažemo) a ja i dalje skidam sa torenta jer ovo oficijelno nema titl, nema podešavanje titla, nema 5.1 kad je na PC-u, nema 9 od 10 filmova koje bi gledao. Jedina prednost za mene je što me manje grize savest kad piratujem, nije do mene nego do njih.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Stremio nije loša alternariva ali generalno je problem što ja ne mogu da gledam sa ženom ništa jer slabo razume engleski, pa i amazon (koji nema prevod) ili nf (koje nema prevoz za bilo šta što njje novije nf proizvodnje) svede se da idemo na stremio i da nađemo da gledamo. Mada sam na stremiou našao dužu verziju officea i mogu vam priznati neke scene dobiju drugačiju konotaciju kad nisu seckane. Preporučujem (mislim da piše tamo peacock verzija).

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

YT Premium pretplatnik već 7 godina, dakle od početka. Među prvih 6 miliona u svetu. Mnogo je dobra stvar, imam ga na svim uređajima od mobilnog do TV, ne žalim. Sitan je to novac za kakve gluposti ga štogod dajemo. I tek je sad poskupeo.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Milos napisao: 19 Dec 2025, 14:31 Bratic je rekao istinu koju svi ne zele da cuju , ali sad ce kragujevac da uleti sa nekim palamudjenjem , e ali ja imam apk sto bih placao pretplatu ...
E, ali ja imam apk, što bih plaćao pretplatu.
Nije palamudjenje, surova realnost(Vanced). 😊
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

ftj napisao: 19 Dec 2025, 14:32 Nisam primetio da ponudi skip za kreatorove reklame al super ako ima.
Kad krene kretor da prica, jednom prtisnes (ili tapnes) za standadno unapred i on ti onda pokaze dole desno. E sada, to je neki "Ai" algo pa ne ubode uvek kako treba. Neki put ti odmah ponudi bez forsiranja a neki put jok.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Stremio +realdebird i svi filmovi sa svih platformi sa prevodima su vam na dlanu. 3 godine koristim na dva TVa i na mobilnom sa jednim nalogom.

HBO delimo nas nekoliko nalog. Pored Stremia retko ga i koristim

Youtube ne plaćam iz principa, koristio sam jedan mesec plaćenu verziju i youtube revanced, iliti sada YT RVX, bukvalno ista aplikacija kao YT premijum, samo nema reklama, i naravno YT rvx music identican kao YT premium.
Kad ih pustim i pokazem drugima svi misle da je YT premium.

Spotify imam plaćen , delimo ga nas nekoliko, i koplje je iznad YT music i Dizera. Uz aplikaciju Wavelet, koja sama prepozna slušalice i podesi akvilajzere za iste, fenomenalan zvuk.

One drive i MS office u paketu imam plaćen isto.

TT isto plaćen.

VPN imam par komada , "narodne" verzije, rade odlično kad mi zatrebaju.SlikaSlikaSlika

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Odgovori