Cestitke, da te auto dobro sluzi. Odlican si auto odabrao, sa odlicnim motorom, i jos boljom opremom, onaj enterijer je na slikama bas, bas dobar, verujem da je uzivo jos bolji. Kada sredis sve kao sto si i zamislio, mozes da uzivas.
Iskreno ja se bas ne bih slozio sa tim, npr C klasa kao sto ima heroj ili sto je nenad imao. Ako su kod nas najjeftije 11, niko me nece ubediti da za 15 ne moze da se nadje dobra. E sad koliko je to bolja kupovina od 5k jeftinije 159 je stvar za drugu temu
I smatram da je nenad prenaglio sto je prodao auto,jer osim te donje brave za koju je znao da je potencijalni kvar koji dosta kosta,koliko sam upoznat nije imao nista drugo bitno. I polovnjak od 5000e kad kupis treba da imas 500e sa strane jer ce biti nesto da se popravi...
Dobar pregled pre kupovine je mama + i preventivna zamena nekih stvari za koje se zna da crkavaju na odredjenom modelu (tipa usisna grana tj ta krilca unutra na 1.9mjet),ako postoji mogucnost da te to ostavi pored puta. Skuplje odrzavanje je cena brenda i subjektivnog (objektivnog ?) osecaja kvaliteta, i na to treba biti spreman
stefanan napisao:Iskreno ja se bas ne bih slozio sa tim, npr C klasa kao sto ima heroj ili sto je nenad imao. Ako su kod nas najjeftije 11, niko me nece ubediti da za 15 ne moze da se nadje dobra.