Klasican Apple fanatik, najgora vrsta na koju se moze naleteti na netu, u principu nista ne pomaze, tako da je najpametnije samo zaobici, sto cu nakon ovog posta i uraditi.
Dzoni_m napisao:
Imas ovde kolege programere, neka ti objasne da se u 21. veku aplikacije dizajniraju da skaliranje bude automatsko, bez fiksnog PPI, dakle nema nikakvog prilagodjavanja. 
Ti i dalje verujes u deda mraza? Pa u ovo cak ni Apple korisnici ne veruju, svi koji su presli na iP6 videli su kako ovo super radi cim su ugledali pokarambasene aplikacije jer nisu prilagodjene novoj rezoluciji. Windows isto upste nema problema sa tim...
Graficari rade za milijararde a ostali rade za kikiriki 

Pa ako iko zna da napravi ekran visoke rezolucije to su Samsung i LG (Apple ne zna da napravi ekran, oni samo kupuju i preprodaju), ali sa razlogom ne idu preko 4k za sada. Sad je Apple opet otkrio toplu vodu.
Evo jos jedna sjajna stvar na tom tvom racunaru. Ekran ladno ne moze da se podesava po visini!!!
Ali ok, cool to deluje podmetati knjige i kutije ispod takvog racunara, uklapa se fino i ne narusava izgled...
Sad mogu da pretpostavim da je to vama skroz OK, uostalom zasto bi neko bio visi ili nizi od projektovanih 185, ako vec jeste sta mu fali malo da nabaci grbicu i prilagodi se, uostalom sam je kriv sto je takav... Valjda nije realno ni ocekivati da sparava od 2500e ima podesavanje visine, i ja svasta ocekujem... A super je i sto tako ugladjen user interface malo malo zahteva da se nesto prcka iz konzole, bas je onako napredno i user friendly.
OK je to skroz sto se tebi svidja Apple racunar, da li se lozis na gej fazon ili sta god da je to je u redu, ali nemoj da zamajavas ostale kako je to neka hiper mambo dzumbo tehnologija i kako drugi tako nesto uopste nemaju u ponudi jer je to smesno...
Eto toliko od mene, uzivaj