Kakve je ladje Citroen nekad pravio...
Stariji automobili...
Re: Stariji automobili...
CX-eva stvarno ima sve manje. Skoro videh jednog u korovu pored puta, da covek zaplace kad ga vidi.

Имам једно потпитање...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Evo da se malo oraspoložite...Izgleda još bolje nego na slikama sa gomilom detalja po kojima se razlikuje od "običnih" CX.

...a i C6 je fantastična lađa i pravio se do pre koji mesec. Samo treba proširiti vidike izvan tzv. premiuma...

...a i C6 je fantastična lađa i pravio se do pre koji mesec. Samo treba proširiti vidike izvan tzv. premiuma...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ti pretražuješ forum po ključnim rečima? 
Ma jok...otvorim tapatalk na ipad-u pa neprocitane postove i krenem redom 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- sErGiO
- Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V
Kad smo već kod starih Citroena, ovo sam slikao u Staroj Pazovi pre par nedelja:

Nažalost nisam imao fotoaparat pri ruci.

Nažalost nisam imao fotoaparat pri ruci.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Fantastičanstarac vujadin napisao:Evo da se malo oraspoložite...Izgleda još bolje nego na slikama sa gomilom detalja po kojima se razlikuje od "običnih" CX.
![]()
Zna li se nešto više o ovom CX-u?
Never Say Never Again
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma to se menja sve u kompletu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kako li se ovo odrazava na zivot homokinetickih zglobova?dragvorl napisao:Tako je, i diskove pored menjaca, a ne na tockovima.kvcali napisao:ona bese ima sistem , motor napred a menjac pozadi na zadnoj osovini, a izmedju kardan
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Trebalo bi u teoriji da opterecuje zglob i na kontra stranu od pogonskog momenta, ali kako se to u praksi pokazalo ne bih znao.Laki021 napisao: Kako li se ovo odrazava na zivot homokinetickih zglobova?
Apropo enterijera prvenstveno mislim na dizajn. Kao Citroenov top model i naslednik XM ocekivao sam mnogo vise, npr. volan sa jednim paokom, neka mambo dzambo instrumentacija, itd. Ovako iznutra izgleda kao neki Picasso ili tako nesto, zaista nista posebno, iako su materijali mozda ok, sad se vise ne secam jer sam sedeo u njemu pre 2 godine. Inace je bio metalik plavi sa krem enterijerom, ali kazem, ne prati unutra ono sto bi se ocekivalo na osnovu spoljnog izgleda.
Tema o C6 otvorena na drugom mestu. viewtopic.php?f=7&t=2306&start=15

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Auto stvarno izgleda kao novstarac vujadin napisao: @Profesor
Ne znam nista vise o Prestige sa slike...prvi put sam ga video ove godine i auto je kao nov.
Never Say Never Again
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3