Nov automobil - budžet 25k
Re: Nov automobil - budžet 25k
nije da mi se kuga ikad svidjala ali ova zadnja generacija mi nekako bas poruznela ona prethodna tipa 2018. godiste mi je najlepsa nekako bas SUV a ovo ni tamo ni tamo
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Re: Nov automobil - budžet 25k
Cek jel moguce da niko nije predlozio nekog kineza za te pare ili je autor gadjiv na njih i ne razmatra ih?
Mislim da nude vise kako prostora (mada ima i manjih crossovera) tako i opreme za te pare a posto auto planira da zadrzi par godina, siguran je sa garancijom i onda samo salta staro za novo...
Mislim, razmatra se nov auto koji se nece voziti 10-15 godina, vecina ima garanciju od 7 godina, po meni kakav je motor ne treba razmisljati, svaki ce izdrzati u garanciji.
Mislim da nude vise kako prostora (mada ima i manjih crossovera) tako i opreme za te pare a posto auto planira da zadrzi par godina, siguran je sa garancijom i onda samo salta staro za novo...
Mislim, razmatra se nov auto koji se nece voziti 10-15 godina, vecina ima garanciju od 7 godina, po meni kakav je motor ne treba razmisljati, svaki ce izdrzati u garanciji.