Послато са GT-N7100
Dobro veče
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Dobro veče
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sačekao sam pauzu, ali opet krenulo taman kad sam izašao iz kolaVelja napisao:Radio si to po pljusku
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Malopre u Jevrejskoj stali da kupimo hleb u smeru ka pozorištu.U zaustavnoj traci.Krenuli,skrećem desno u Vase Pelagića i čujem kako mi nešto struže sa auta asfalt.Izađem napolje,imam šta i da vidim-odlomljena grana od platana od nekih 2 metara zakačila lafet.Usro sam se,mislio da mi je pukla opruga,zglob...
Pogledao sam posle dole,nije ništa oštetila,mada je crevo od interkulera bilo najbliže.Sutra ću po danu detaljno pogledati.
Pogledao sam posle dole,nije ništa oštetila,mada je crevo od interkulera bilo najbliže.Sutra ću po danu detaljno pogledati.

Ono kad Grk ima stila.
Stilo je beogradski, a Grk ima Ladu 
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bolje da vam ne pricam kakva je mene olujcina uhvatila danas na putu Loznica - Sabac, malo je reci da sam se usro. Jedva izvukoh zivu glavu. Nisam imao kameru da vam pokazem. 
Sve nas je uhvatilo to nevreme Ogi.
Ja sam milio bulevarom 30-40 km/h. Poplave su se instant stvorile, teku potoci centeom, a u Krnjacu kada sam dosao, kisica malo padala, fazon barice se napravile, cisto da se rashladi beton
Taj deo nevreme 90% vremena nekako zaobilazi.
Sent from my Sony
Ja sam milio bulevarom 30-40 km/h. Poplave su se instant stvorile, teku potoci centeom, a u Krnjacu kada sam dosao, kisica malo padala, fazon barice se napravile, cisto da se rashladi beton
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nešto nije u redu sa tim Stilom. On ima relativno meko vešanje, kad je sve ok. Previše meko za moj ukus, ali sasvim dobro za naše puteve (za razliku od svega, doslovce, što vozim u poslednjih 4 5 godina).Day Walker napisao:Ja pricam o verziji sa 3v. Ono je najneudobniji auto (od novijih) u kom sam se vozio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako si sedeo u sredini verovatno vas je 3 bilo nazad i legao je do patosa, tako da je možda i to razlog.
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma kakvi mekan.. Nesto nije uredu s tim tvojim primerkom.nidza napisao:Nešto nije u redu sa tim Stilom. On ima relativno meko vešanje, kad je sve ok. Previše meko za moj ukus, ali sasvim dobro za naše puteve (za razliku od svega, doslovce, što vozim u poslednjih 4 5 godina).Day Walker napisao:Ja pricam o verziji sa 3v. Ono je najneudobniji auto (od novijih) u kom sam se vozio.
Ako si sedeo u sredini verovatno vas je 3 bilo nazad i legao je do patosa, tako da je možda i to razlog.
Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!