Sent using Tapatalk
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Ja genije izašao napolje i evo čekam da grune pljusak, a ja na 500 m od najbližeg zaklona. Living on The Edge. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Verovatno ti je zbog sredine bilo toliko neudobno,mada se lično nikad nisam vozio pozadi ali dok čistim pozadi primetio sam da je središnji deo tvrdji.Day Walker napisao:Sedeo sam u sredini jer sa strane mi tek glava udara u krov.
Na svu srecu, vozio sam se par km.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mada mi nije jasno Kako ti sa strane udara glava a u sredini manje kad je srednji deo uzdignutiji od leve i desne polovine?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Aj sad procitaj moj i svoj opis i vidi sta tu ne valja 
Brzine idu u H-a !!!

Pa ti kažeš da ti je više udarala glava kad si sedeo sa strane, a manje kad si seo u sredinu. Mrzi me sad po oluji da idem da gledam, ali mi to izgleda nemoguće jer je srednji deo uzdignutiji
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Show the storm who's the bossmethane.master napisao:Ja genije izašao napolje i evo čekam da grune pljusak, a ja na 500 m od najbližeg zaklona. Living on The Edge.
Sent using Tapatalk
Pa stavi korpu na glavu ?methane.master napisao:Ja genije izašao napolje i evo čekam da grune pljusak, a ja na 500 m od najbližeg zaklona. Living on The Edge.
Sent using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mislis srednji deo sedista je uzdignutiji?stefanan napisao:Pa ti kažeš da ti je više udarala glava kad si sedeo sa strane, a manje kad si seo u sredinu. Mrzi me sad po oluji da idem da gledam, ali mi to izgleda nemoguće jer je srednji deo uzdignutiji
Sa strane mi udara glava i u krov i u ono sa strane, troje nas je sedelo pozadi. Tako da mi je ipak bolje bilo u sredini, s tim da sam se vozio nagnut ka prednjim sedistima zbog lezecih i rupa
Brzine idu u H-a !!!

Možda je danas sa kolicima 
Sa paletom 
TT
TT
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sto bi rekao rahmetli Precet, obuci ce u bakarni oklop i deri se "bogovi su pogana kopilad"methane.master napisao:Ja genije izašao napolje i evo čekam da grune pljusak, a ja na 500 m od najbližeg zaklona. Living on The Edge.
Sent using Tapatalk
- methane.master
Trt. Maxi radi do 15h. Sudba kleta!Milos napisao:Pa stavi korpu na glavu ?
Širim haos!
- methane.master
Izveo sam nešto slično, doduše bez oklopa ali sa mobilnim u ruci.Rakhil napisao: Sto bi rekao rahmetli Precet, obuci ce u bakarni oklop i deri se "bogovi su pogana kopilad"
Širim haos!
Morao sam po kiši da izadjem da ispitamDay Walker napisao:Mislis srednji deo sedista je uzdignutiji?stefanan napisao:Pa ti kažeš da ti je više udarala glava kad si sedeo sa strane, a manje kad si seo u sredinu. Mrzi me sad po oluji da idem da gledam, ali mi to izgleda nemoguće jer je srednji deo uzdignutiji
Sa strane mi udara glava i u krov i u ono sa strane, troje nas je sedelo pozadi. Tako da mi je ipak bolje bilo u sredini, s tim da sam se vozio nagnut ka prednjim sedistima zbog lezecih i rupa
Bio je problem jer vas je bilo troje, pretpostavljam muškaraca čim si bio probijen uz prozor,tad jeste problem jer se ćošak spušta i pozadi i sa strane.
Kad je dvoje nema šanse da bilo ko do 1.9m udari glavom u krov, ima dovoljno mesta čak u sredini (srednje sedište je više za nekih 1.5-2cm, i tvrdje je pod dupetom).
Radio si to po pljusku