Da, da, taj sam.bane valjevo napisao:Bio sam iza tebe na naplatnoj rampi na izlasku iz Mladenovca na Ap. Beli punto... Bio si u nekoj braon kosulji...
Obisao si me tacno na mestu gde prestaju duple trake...
Dobro veče
Re: Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAMcGruja napisao:Prvi red, gratis gaće
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Samo old skul, bajo moj.
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... urity-flaw
Ko ide na ibarsku bolje je da ide na Veliku Mostanicu jer kraljevi rade put na skretanju za Ripanj. Ja sam juce cekao u mestu bar 20es minuta i to blizu knez petrola u Rusnju. Zlo. Mozda su danas i zavrsili. Sramota od organizacije. Umesto murija da propusta oni dali putarima. Sta bre znaju oni nesrecnici sa zastavicama.
Poslato sa Lumia 925
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... urity-flaw
Ko ide na ibarsku bolje je da ide na Veliku Mostanicu jer kraljevi rade put na skretanju za Ripanj. Ja sam juce cekao u mestu bar 20es minuta i to blizu knez petrola u Rusnju. Zlo. Mozda su danas i zavrsili. Sramota od organizacije. Umesto murija da propusta oni dali putarima. Sta bre znaju oni nesrecnici sa zastavicama.
Poslato sa Lumia 925
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hocu li se zajebati ako za sat vremena krenem kroz Bubanj potok prema Mladenovcu ?
Ja isto treba do Mladenovca da odem oko 10h. Javi kako je ako budes prolazio.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ide žena sa klincem na tu stranu uskoro, pa ko prvi prođe neka javi. Ja ipak ne očekujem probleme u tom smeru, za razliku od povratka popodne.
S3
S3
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nema guzve
Dobro jutro. Jedva nadjoh kafic na Banovom Brdu a da radi od 9 da popijem kafu, niko od 10 me radi. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je i meni neshvatljivo. U blokovima bih rado ujutru na Savi popio kafu pre posla, ali ništa ne radi. Nekad mi bas dođe da iskuliram ali nemam gde.Ralee napisao:Dobro jutro. Jedva nadjoh kafic na Banovom Brdu a da radi od 9 da popijem kafu, niko od 10 me radi.
Pogotovo sad kad je od 10 već totalno sranje od vrućine.
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Heinz napisao:Ide žena sa klincem na tu stranu uskoro, pa ko prvi prođe neka javi. Ja ipak ne očekujem probleme u tom smeru, za razliku od povratka popodne.
S3

3-4 min. na naplatnoj.
Ako neko redveč bude prolazio kroz Bubanj potok neka pusti izveštaj o oba smera.
Uroš javlja da noćas nije bilo gužve do Grčke.
Uroš javlja da noćas nije bilo gužve do Grčke.