Poslednja prava alfa, a?TheWickerMan napisao: mene nešto zezaju poluge menjača na 75.
Dobro veče
Re: Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Jebiga Pajo, dočekao si
25 godina je veliki period za bilo koji auto. Menjač je pozadi, trebalo bi za početak da zamenim ulje u menjaču, 99% će da reši problem
Kad je Fiat uzeo pod svoje, Alfa postala pouzdan auto. Jbt kako to loše zvuči.
Samo ti mazi tu babu i živeće ona još dugo. Takve gluposti su neminovne posle toliko godina.
Samo ti mazi tu babu i živeće ona još dugo. Takve gluposti su neminovne posle toliko godina.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
kako mi je ovo poznato. Jbg vremena se manjajuPaja napisao:Kad je Fiat uzeo pod svoje, Alfa postala pouzdan auto. Jbt kako to loše zvuči.![]()
Je'l ona bela?TheWickerMan napisao:Pst!!!Nisam još uvek ali biće uskoro
147 je kumov auto, maznem mu je kad mi zatreba pošto je sebi kaparisao 159 2.4 JTDm automatik a mene nešto zezaju poluge menjača na 75.
Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Ne ne, crna.nidza napisao:Je'l ona bela?TheWickerMan napisao:Pst!!!Nisam još uvek ali biće uskoro
147 je kumov auto, maznem mu je kad mi zatreba pošto je sebi kaparisao 159 2.4 JTDm automatik a mene nešto zezaju poluge menjača na 75.
Tapatalk
Jutro
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ima neko krovne nosače za Grande Punta? Trebaju mi za petak pa deset dana. Ni jedan od ovih sa oglasa što iznajmljuju nema za GP u tom periodu.
Never buy a French car:
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... l-facebook
Incredible moment a car MELTED in the sun during 100F heatwave in Italy
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... l-facebook
Incredible moment a car MELTED in the sun during 100F heatwave in Italy
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Gud lord, je'l ovo moguće?
Kod mene je slično istopljen Captur bio ispred zgrade, ali ja sam pomislio da je bio pored nekog požara. Isto čitava desna strana, branik, i zadnje desno svetlo iscureli. Nije bilo na tom mestu, nego je dovezao takav auto, imam i sliku negde, samo da nađem.
Edit. Našao sliku. Nije toliko ozbiljno, sećanje me prevarilo, ali očigledno mora da se pazi gde se parkira Reno.

Kod mene je slično istopljen Captur bio ispred zgrade, ali ja sam pomislio da je bio pored nekog požara. Isto čitava desna strana, branik, i zadnje desno svetlo iscureli. Nije bilo na tom mestu, nego je dovezao takav auto, imam i sliku negde, samo da nađem.
Edit. Našao sliku. Nije toliko ozbiljno, sećanje me prevarilo, ali očigledno mora da se pazi gde se parkira Reno.

Poslednja izmena od nidza u 11 Avg 2015, 10:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Usijao se lim, pa istopio plastiku.
Meni je auto stajao na suncu, ruku sam stavio na lim, odskočio sam kao da sam stavio u vatru.
Srećom ništa se nije istopilo
Ne znam od čega je onaj enterijer, rukom ga ne mogu dirati posle stajanja na suncu, a ništa nije izbledelo.
Meni je auto stajao na suncu, ruku sam stavio na lim, odskočio sam kao da sam stavio u vatru.
Srećom ništa se nije istopilo
Ne znam od čega je onaj enterijer, rukom ga ne mogu dirati posle stajanja na suncu, a ništa nije izbledelo.
Oko 80 stepeni su temperature na tim spoljnim delovima.