Sent from my Sony
Dobro veče
Re: Dobro veče
To je sve iz iskustva i na osnovu njegove sadasnje kilaze i fizicke spremnosti, minus to sto je meni blizi WC 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dva pitanja - važnije i manje važno:
Šta je sa trojketom? : (
Jel neko skoro vadio ili produžavao HR pasoš u BG konzulatu?
Šta je sa trojketom? : (
Jel neko skoro vadio ili produžavao HR pasoš u BG konzulatu?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jel ti istekao?
Ja sam sad bio u cro pa sam odradio. Inace ako su ti licna i pasos istekli 2013. jos nisi izbrisan iz evidencije. Treba ti samo stari pasos i nova slika i ako imas licni njihovu ili nasu.
Ja sam sad bio u cro pa sam odradio. Inace ako su ti licna i pasos istekli 2013. jos nisi izbrisan iz evidencije. Treba ti samo stari pasos i nova slika i ako imas licni njihovu ili nasu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Nisam bio u zemlji, a internet na moru maltene nisam ni imao pa sam neobavešten - u svakom slučaju želim oporavak a ako treba nešto od logistike tu sam.
U vezi pasoša - istekli su, a izdati su u BGD tako da moraju tu i da se rade. Proveriću u pon, možda ih pozovem i telefonom
U vezi pasoša - istekli su, a izdati su u BGD tako da moraju tu i da se rade. Proveriću u pon, možda ih pozovem i telefonom
Drzi se Trojke 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
Evo je jedna http://m.youtube.com/watch?v=pEa5N1hwy6s
Mozda vise za bilderanu ali Hold strog!!!
Poslato sa Lumia 925
Mozda vise za bilderanu ali Hold strog!!!
Poslato sa Lumia 925
- branja
Meni su i licna i pasos istekli 2013. U Zadru mi rekla zena na salteru da ne komplikujem i ne spominjem da zivim u Srbiji nego da se pravim lud kad me pitaju zasto nisam ranije dosao. I stvarni je upalilo. Posle dva dana sam dosao po licnu, prepoznala me i dala mi preko reda.jaksa napisao:U vezi pasoša - istekli su, a izdati su u BGD tako da moraju tu i da se rade. Proveriću u pon, možda ih pozovem i telefonom
U Zagrebu su me smarali zasto hocu pasos za jedan dan ali lupis nesto. E da, u Zagrebu u mupu, predas zahtev za pasos do 11 i podignes ga posle 4. Kosta 600kn ili oko 9000 din.
Vidim da nikom nisu trazili izvod iz maticne knjige, domovnicu, itd.
I da znas da njihov rodni list mozes izvaditi bilo gde u cro. Ne moras ici tamo gde si rodjen.
I jos jedna stvar, sad, po novom, mozes imati i njihovu licnu na adresu u Srbiji.
Poslednja izmena od branja u 02 Avg 2015, 08:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dobro jutro. Za po sata idem da bacim pogled na Dorjansko jezero pa pravac Nea Skioni. Pošto sam jutros stigao i da olupam naočare, određeni deo puta ću da nišanim kroz ovo zdravo staklo 
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
E bre dovla. Nosi rezervne.
Ja nosim par komada mekih dnevnih kontakt sočiva za slučaj da olupam cvike, ali zasad nisam koristio tu pogodnost.
Tapatalk
Ja nosim par komada mekih dnevnih kontakt sočiva za slučaj da olupam cvike, ali zasad nisam koristio tu pogodnost.
Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kupovina rezervnih mi je bila kao čačkanje mečke, prizivanje nevolje. U fazonu "nisi valjda toliki bilde da slomiš naočare." E pa jesam 
Naočare su (bile) bez okvira, puklo je staklo - trebalo bi da kupovinom novih stakala budu opet radno sposobne?
Naočare su (bile) bez okvira, puklo je staklo - trebalo bi da kupovinom novih stakala budu opet radno sposobne?
There are 10 kinds of people in the world: