Zbog ovih pretnji, momentalni trajni ban.
Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Onda sam i ja ugrožen.
Posetite www.garaza.rs !
Šetam večeras Dorćolom i na jednoj od zgrada vidim grafit: ZVEZDIN KRAJ
Da mi je znati, da li je pisac Delija ili Grobar? 
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
kad vec se..ndamo, zna li neko gde bih mogao naci vodovodni ventil iz cetresprve, crkao mi glavni ventil u stanu?
al ajde sto je crkao, nego sto je zaliven u beton, treba mi dinamit da ga otkopam da se zameni...
bem ti gradjevinca koji je projektovao tu vodovodnu instalaciju...
al ajde sto je crkao, nego sto je zaliven u beton, treba mi dinamit da ga otkopam da se zameni...
bem ti gradjevinca koji je projektovao tu vodovodnu instalaciju...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
dragan napisao:kad vec se..ndamo, zna li neko gde bih mogao naci vodovodni ventil iz cetresprve

Ima li taj ventil neku oznaku?
pajo nema nikakvu oznaku, ali je kvar simptomatican za moj blok, izgleda da su stavljali neku bofl seriju, zgrada je iz osamdesetih. skoro svi ( koji su duze u zgradi od mene, ja sam tu 5 godina ) su vec menjali to, i niko nije nasao odgovarajuci ventil nego su stemali zid da ga izvade i stave novi, ali to kod mene nije moguce bez velikog posla jer je situacija malo specificna...tako da ne verujem da se moze naci bas odgovarajuci...paja napisao:Ima li taj ventil neku oznaku ili ime ili da se uzdam u to su cetresprve pravio samo jedan ventil jer je bila loša berba?
Ozbiljno ima kod mene veliko stovarište vodovodnih zajebancija pa mogu da pitam.
i tako me to zaebava vec nedelju dana, zna next...
ne znam sta bih ti rekao, tesko da uopste vredi da se iscimavas, ne znam ni tip, ni oznaku, niti dimenzije, nista, jer je u betonu...
dragane, srusi zgradu, pa izgradi novu, lakse je. I sam biraj ventile 
da znas...
sa tim delom sam zadovoljan...
dobro je ispalo, zidovi su manje-vise krivi, ali plafoni su uzas, ali je i to koliko je moguce ispravljeno...trojanac napisao:Bitno da ti keramika bude urađena kako treba, hebeš ventil.
sa tim delom sam zadovoljan...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro jutro
Taman sam mislio da se malo naspavam, kad keva zaboravila mobilni i putni nalog, a treba da ide na neki seminar...
Sad jutarnje trcanje do njenog posla
Taman sam mislio da se malo naspavam, kad keva zaboravila mobilni i putni nalog, a treba da ide na neki seminar...
Sad jutarnje trcanje do njenog posla
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zdravo je to. Ja evo ustao, moram do grada, a nešto me mrzi. Dobro je pa ima čak 3 stepena.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
To sa neta ili?

- Day Walker