Polako krenulo je sa odlaskom naših odavde u potrazi za boljim životom, a onda dovođenje ove jeftine radne snage da sjebe ostatak. Jer ne kažu džabe kako je je svaka zemlja uspela gde se nagomilalo dosta ovih sa bliskog istoka i afrike. Milina jedna.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Da su gradili bolnice bilo bi i osoblja, valjda bi bio drugačiji pristup normalan čim radiš bolnicu. Isto je sa školama, kome treba škola bez učitelja.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jok, pa i sada imas vise prostorno tehnickog kapaciteta nego ljudskog
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Mislim da bi ljudi mogli da krenu malo i od sebe. Ljudi ne cene ni ono sto imaju, a kamoli tudje. Ja kad sam poceo da vozim, bila je sramota da zakacis nekome auto na parkingu jer je to pokazivalo em tvoje ne znanje za volanom, em si potrazio vlasnika ili ostavio poruku, sada su svi u fazonu pa sta, zato sluze branici. Pa takvom logikom dzaba nam bilo sta novo jer cemo brzo da unistimo jer sve je pa sta, to je tudji problem...
Being second is to be the first of the ones who loose...
Kao što napomenuh mi idemo na kontrole mesečno u Narodni Front. Ja ne znam odakle poći, ako nama onako izgleda ustanova koja važi za najbitniju GAK kliniku...
Pogledajte na šta liči porodilište i deo gde se vode visoko kritične trudnoće (Tito je umro pre ~50god)
Pričaju već decenijama o novoj zgradi, ali da ne bude kao UKC Niš - napravili novu zgradu koja je totalno disfunkcionalna da se i prisilom klinike iz starog kompleksa ne mogu preseliti
Pogledajte na šta liči porodilište i deo gde se vode visoko kritične trudnoće (Tito je umro pre ~50god)
Pričaju već decenijama o novoj zgradi, ali da ne bude kao UKC Niš - napravili novu zgradu koja je totalno disfunkcionalna da se i prisilom klinike iz starog kompleksa ne mogu preseliti