Ja sam porodičan čovek, ležem rano, ustajem kasno. Ne mogu, kao nekad, da blejim do 03h dok svi ne pozaspete (osim Dragana i još ponekog) pa da radim na tehničkom uređenju. Inače, backup se radi automatski svakodnevno.
Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Igramo se malo, šta se ljutite odmah. 
Ja sam porodičan čovek, ležem rano, ustajem kasno. Ne mogu, kao nekad, da blejim do 03h dok svi ne pozaspete (osim Dragana i još ponekog) pa da radim na tehničkom uređenju. Inače, backup se radi automatski svakodnevno.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na vidovdan forum će pobešnjeti. Ima da počne da udara elektrošokove, amperaže srazmerne broju postova. 
Širim haos!
- methane.master
Upsss predsedniče izvini, zaboravih da vodiš sa postovima. 
Ja samo vidim da hosting divlja po crkvenom kalendaru. Vidovdan je em crveni slovo, em ovako sudbonosan, pa reko' da kupim ja gumene rukavice za sledeći vikend.
Sent using Tapatalk
Ja samo vidim da hosting divlja po crkvenom kalendaru. Vidovdan je em crveni slovo, em ovako sudbonosan, pa reko' da kupim ja gumene rukavice za sledeći vikend.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ima da odem u Nemačku da dežuram pored servera, za svaki slučaj.
Posetite www.garaza.rs !
Em pada na nedelju.methane.master napisao:Upsss predsedniče izvini, zaboravih da vodiš sa postovima.
Sent using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
Samo pazi, nemoj noću sam po gradu, vidiš šta pišu po temama.trojanac napisao:Ima da odem u Nemačku da dežuram pored servera, za svaki slučaj.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Govori tiho i vodi gladnog Heroja sa sobom.
Au upropastime trojke, postadoh dezurni blejac 
- methane.master
Za nedelju dana rešen provlem ulučnog kriminala i migranata u DE. Oni na TV. Frau Merkel ih odlikuje, onim gvozdenim krstovima.Paja napisao:Govori tiho i vodi gladnog Heroja sa sobom.
Širim haos!
Heroja će da počnu da prave od porcelana u Meissenu i to u prirodnoj veličini. 
- methane.master
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
uh kakvu sam sad cicku video u berlingu, jos ga gazi. Zena koja gazi kola ko musko, jos pikap
Razumem je za citroen, ipak je to zenski auto
Razumem je za citroen, ipak je to zenski auto
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
A jel i Pežo ženski pikap?