Najlepše felne...
Re: Najlepše felne...
eto i posle ja trazim slike 
da odem ja ipak da pogledam ove felne
mislim da ce stajati lepo ovakva 20zoll na A5...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
da odem ja ipak da pogledam ove felne
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Poslednja izmena od ADrei u 21 Jun 2013, 15:32, izmenjeno 3 puta ukupno.
Pa sto ulazis u temu 
neeeee RS4 20"...
jos bruseni aluminijum, ne moze bolje

meni se vossen CV3 felne mnogoooo svidjaju... iako sam mislio da najbolje stoje OEM, ove CV3 sve vise i vise volim + ih je nemoguce videti kod nas
ako ne nadjem ovde nesto povoljno i ako porucujem nove iz DE, vrlo je moguce da ce se moj A5 kotrljati na vossen-u...
cena je slicna kao RS4 20" ili rotor 20", malo su skuplje ali bar nema replika od 17-18-19zoll pa se ne vidjaju na svakom trecem audiju...
http://www.youtube.com/watch?v=rEA-7YdjF8Y
jos bruseni aluminijum, ne moze bolje

meni se vossen CV3 felne mnogoooo svidjaju... iako sam mislio da najbolje stoje OEM, ove CV3 sve vise i vise volim + ih je nemoguce videti kod nas
ako ne nadjem ovde nesto povoljno i ako porucujem nove iz DE, vrlo je moguce da ce se moj A5 kotrljati na vossen-u...
cena je slicna kao RS4 20" ili rotor 20", malo su skuplje ali bar nema replika od 17-18-19zoll pa se ne vidjaju na svakom trecem audiju...
http://www.youtube.com/watch?v=rEA-7YdjF8Y
- Ninnasims3
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 17:45
Ima

Inace ovaj M6GC mi je definitivno jedan od najlepsih automobila na svetu

moje bivse felne na drugarovom A4... inace jedan od drugova koji me je ubedjivao kako sam lud sto se kotrljam na tolikim felnama, sve preko 18 je nenormalno za srbiju.... postade gori od mene
nije mu odgovarao ET29 tako da sad trazi iste ET45
S-line ogibljenje(ima i drive selection)+eibach prokit+ rotor 20" ...bolje ne moze

S-line ogibljenje(ima i drive selection)+eibach prokit+ rotor 20" ...bolje ne moze

Poslednja izmena od ADrei u 26 Jun 2013, 20:16, izmenjeno 4 puta ukupno.
Scuderia napisao:Ima![]()
Ali,su ga zato I zacenili....Preterali su ga,ali stvarno...
Ma bre vidi kakav je, vredi svaku paru 
Bice i sirotinjska verzija 4GC 
Iskreno,ne bih mogao da dam za M6 GC,toliko vise para u odnosu na M5... I,za te pare moze da se "ulovi" Panamera Turbo S,koja ga lesi po svakom pitanju(Ekskluziva,brzina,lepota enterijera,pa I eksterijera....)Scuderia napisao:Ma bre vidi kakav je, vredi svaku paru
GC,jeste lep auto,ali debelo precenjen... 640D bih vozio,ali M6GC ne...