Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Zaječar mislim, malo sam zajebao ( jutro je jebiga
)) 
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Danas popodne čekam na semaforu iz Pupina ka Ušću, smer ka Brankovom mostu.
Crveno, prođe po 3-4 auta za jedno zeleno... Pričam na mobilni(regularno bluetooth) kad odjednom baaaam! Neko me zvekne sa leđa. Mahinalno pogledam, sivi ML.
Izlećem iz auta, iz kola izlazi žena sva isprepadana: "jao izvini, jao ovo, jao ono..." klincu je brisala nos i nije gledala ispred sebe
Njoj otpalo parče okvira tablice i vrlo malo napukao branik. Meni skoro pa ništa, 2-3 male ogrebotine
žena me pita da li hoću da razmenimo podatke ili da popunjavamo onaj evropski zapinik. Kažem joj da nema potrebe, moja šteta je neznatna a nju će da deru posle na regitraciji. Uz poruku "pamet u glavu" se rastasmo i nastavimo svojim putem.
Posle je sretnem i u Ušću, opet se izvinjava. Pogledam kasnije kada sam se parkirao, jedna žabica na plastičnom pragu se slomila pa prag ima malo lufta.

Vratio sam prag i lepo je nalegao, osim na mestu te slomljene žabice gde sada ima 2-3mm razmaka.
Crveno, prođe po 3-4 auta za jedno zeleno... Pričam na mobilni(regularno bluetooth) kad odjednom baaaam! Neko me zvekne sa leđa. Mahinalno pogledam, sivi ML.
Izlećem iz auta, iz kola izlazi žena sva isprepadana: "jao izvini, jao ovo, jao ono..." klincu je brisala nos i nije gledala ispred sebe
Njoj otpalo parče okvira tablice i vrlo malo napukao branik. Meni skoro pa ništa, 2-3 male ogrebotine
Posle je sretnem i u Ušću, opet se izvinjava. Pogledam kasnije kada sam se parkirao, jedna žabica na plastičnom pragu se slomila pa prag ima malo lufta.

Vratio sam prag i lepo je nalegao, osim na mestu te slomljene žabice gde sada ima 2-3mm razmaka.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Prilicno bezbolno je proslo.
Nije mi jasno zasto nisi uzeo pare za farbanje branika, pa taman i da ti ne pada na pamet da farbas, kupi detetu nesto. Nije da je soc slucaj, pa bi joj bio problem da plati..
Nije mi jasno zasto nisi uzeo pare za farbanje branika, pa taman i da ti ne pada na pamet da farbas, kupi detetu nesto. Nije da je soc slucaj, pa bi joj bio problem da plati..
- Vladapetr
Nemam pojma, nekako mi što se kaže "nije natrčala". Em je bila maksimalno preplašena i fina, em joj klinac sedi napred i gleda sav unezveren... Da je nešto talasala ili filozofirala pa da joj uzmem iz inata. Ovako nema veze...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ajde priznaj da je bila neka
cim nisi uzeo lovu
Nije strasno, mada sto kaze Next, od izvinjenja nema nista
Nije strasno, mada sto kaze Next, od izvinjenja nema nista
- Vladapetr
Da je bila neka onda bi smo morali da sednemo i dogovorimo se oko obeštećenja
Ovo me podseti na priču: o košarkašu Vladi Šćepanoviću je svojevremeno bio članak u nekom od onih ženkih časopisa, priča o familiji. Žena mu mrak riba, a upoznali se u PG kada su se sudarili kolima pa seli da se dogovore oko obeštećenja. Divna priča... za one koji ne znaju pozadinu: žena mu je stjuardesa i radila sa mojom extra drugaricom. Kraljica je pročitala u novinama kako su se Miškovićeva ćerka i Karićev sin upoznali kad su se zveknuli kolima ispred kluba F6, pa je ova Vladu(na kojeg je odavno bacila oko) danima vijala po PG da ga zvekne kolima
Ovo me podseti na priču: o košarkašu Vladi Šćepanoviću je svojevremeno bio članak u nekom od onih ženkih časopisa, priča o familiji. Žena mu mrak riba, a upoznali se u PG kada su se sudarili kolima pa seli da se dogovore oko obeštećenja. Divna priča... za one koji ne znaju pozadinu: žena mu je stjuardesa i radila sa mojom extra drugaricom. Kraljica je pročitala u novinama kako su se Miškovićeva ćerka i Karićev sin upoznali kad su se zveknuli kolima ispred kluba F6, pa je ova Vladu(na kojeg je odavno bacila oko) danima vijala po PG da ga zvekne kolima
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/406922 ... m-Beogradu
Eto kako trenutak nepaznje, neiskustva, bahatosti ili spleta nesrecnih okolnosti (nemam pojma sta se desilo) unisti dva zivota.
Eto kako trenutak nepaznje, neiskustva, bahatosti ili spleta nesrecnih okolnosti (nemam pojma sta se desilo) unisti dva zivota.
A gde su povezane vesti, tj raniji clanci o tom slucaju? Ne secam se da sam procitao negde, verovatno nisu dovoljno poznati da prodaju novine...
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nego, sta bi sa Mitrovicem ? Gde su ti rezultati vestacenja ? Kakva sprdnja, ne verujem.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
smorili ste vise sa mitrovicem... jel ti je to najveci problem u zivotu?
sta bi sa onom devojkom iz ustanicke sto je ubila pesaka... to si zaboravio,ili nisi ni cuo posto nije vozila BMW pa nije zanimljivo?
sta bi sa onom devojkom iz ustanicke sto je ubila pesaka... to si zaboravio,ili nisi ni cuo posto nije vozila BMW pa nije zanimljivo?
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nije ali hocu da slucaj ispratim do kraja, da znam ako je izasao iz pritvora, koliko je vozio i kome je bilo crveno. Odmah sam rekao da ce zataskati slucaj.
nije izasao iz pritvora, produzen mu je pritvor pre par dana...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Kazu da je njegove tvrdnje da je bilo zeleno svetlo potkrepio snimak sigurnosne kamere