Alfa Romeo Giulia

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Alfa Romeo Giulia

Post od Floyd »

Ovde dizela već ima u saobraćaju. Ima ih i na lageru pa ko voli, može odmah da je kupi.

Benzinaca za sad nema u cenovniku ali bilo je reči da taj od 280 ks u početku ide samo za USA tržište.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Slika
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

A Nidza je mislio na onaj drugi pocetak, ne na ovaj drugi pocetak :kezo:
Mozda kada model bude bio jedno 4 godine na trzistu, to se kod njih zove pocetak osvajanja trzista i tada izbacuju nesto potpuno sveze, benzinske motore :D
Dakle, prvi pocetak je kada izbace qv model i svi se oduseve, drugi pocetak je posle dve godine, kada zaista izbace qv i kao bonus dizele, da zasite zeljno trziste kome je bas ta Alfa falila, a onda dolazi treci pocetak, kada mase pocnu da drze mitinge zbog nedostataka benzinaca, pa ih oni spasu izbacujuci te, samo 4 godine najavljivane benzince.
A onda dolazi na red cetvrti pocetak, kada posle 7 godina izbace fl model, totalno revolucionalno, sa sve led svetlima i gepekom na dugme.
To je sve tako, jer zato.
Ah, ubi me romantika, odoh da mirisem parmezan i da odgledam dokumentarac o Veneciji.

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Jun 2016, 13:00, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Probne tablice :)

Neko je uzeo da se provoza malo :)
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Floyd napisao:Ovde dizela već ima u saobraćaju. Ima ih i na lageru pa ko voli, može odmah da je kupi.
Kako izgleda auto uživo u nekoj solidnoj opremi? Si vidjao karavan?
Još ih nisam video, ali sledeće nedelje sam u Cirihu, tako da ću verovatno naleteti na neku.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ihh, ala je lepa ova crna gore, auper joj stoje ove felne.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Ovom Xeroju će dati nemačku nacionalnu penziju. Uvek je tu da brani nemce, a italijane napada.
To je alfa romeo, brend koji se nažalost trudi iz petnih žila da se probije na tržište. Sve je sporo kod njih, nije kao kod mercedesa da u startu izbace 9 motora. Ko ima razumevanje i voli alfu, kupiće je. Ko nema razumevanje...pa nek pogleda samo tebe i jasno je :)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Video crnu i belu sa nekom sport opremom (ništa preterano). Izgleda ok ali već rekoh da ne privlači pažnju kao ostale Alfe kad su se pojavljivale.

Koliko ja znam, karavan još nije ni u najavi.
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Meni je i dalje najjaci utisak kako je iskasapila nemce sa dizelom 0-100km/h.
Te bmw sportski brend, najbolje lezi (hint-Dzeg), te Audi ovo ono, te Merc bla bla...sije Alfa, ne pita :D

Naravno, i sprdam se malo, ali cinjenica je da mi je to najjaci utisak za sada.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

Uh ova joj je vrhunska koombinacija :klanjamse:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

passenger napisao:Ovom Xeroju će dati nemačku nacionalnu penziju. Uvek je tu da brani nemce, a italijane napada.
To je alfa romeo, brend koji se nažalost trudi iz petnih žila da se probije na tržište. Sve je sporo kod njih, nije kao kod mercedesa da u startu izbace 9 motora. Ko ima razumevanje i voli alfu, kupiće je. Ko nema razumevanje...pa nek pogleda samo tebe i jasno je :)
Ja sam izneo realno stanje stvari, a drugo je sto to fanboyevima smet.
Jesu izbacili auto pre skoro dve godine i najavili sve motore, da bi onda sada samo dizele izbacili? Sta, nije dovoljno dve godine posle predstavljanja modela da izbacis jedan benzinski motor?
Ako su takvi emotivci, sto ne izbacise prvo benzince, koji se slabije prodaju, ali eto, ocrtavaju duh Alfe?

Kakvo razumevanje treba da imam, gledam ih kao i svaki drugi brend i poredim sa konkurencijom.
Samo vidim da se neozbiljnost te kompanije nije promenila i naravno da komentarisem, a dodatno podjebavam fanbojse koji ce za svaku glupost da nadju opravdanje, pa jos na kraju ispadne nekako i dobra stvar.
Da ja dodjem i kazem da je C klasa dinamicnija od Alfe, to jest, krenem da izmisljam prednosti Nemaca ili devalviram prednosti Alfe, kao fanovi drugih brendova sto imaju obicaj da rade sa nemackim premiumima, pa i da razumem tvoj komentar, ali ne, ja samo iznosim realnost, uz malo zajebancije.
Alfu bas ne hejtujem, cak suprotno, a svoje misljenje o njihovoj poslovnosti sam izgradio na osnovu njihovih postupaka.
Isto sam zajebavao i Mercedes sto su u GLC i E klasi izbacili po tri motora i onda povremeno dodaju ostale, a oni to nisi uradili dve godine posle izbacivanja modela.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Post od milospinkfloyd »

passenger napisao:Ovom Xeroju će dati nemačku nacionalnu penziju. Uvek je tu da brani nemce, a italijane napada.
ne znam da li si citao zex-ove postove ovde. On je za nacionalnu svapsku penziju, heroj se samo sprda za ono za sta ima osnove
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Malo bzvz snimljeno, ali su fino zumirani neki delovi enterijera (za nas što ovo čudo nismo videli uživo):
https://www.youtube.com/watch?v=ThcXno06Ff4
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Xepoj87 napisao:Dakle, prvi pocetak je kada izbace qv model i svi se oduseve, drugi pocetak je posle dve godine, kada zaista izbace qv i kao bonus dizele, da zasite zeljno trziste kome je bas ta Alfa falila, a onda dolazi treci pocetak, kada mase pocnu da drze mitinge zbog nedostataka benzinaca, pa ih oni spasu izbacujuci te, samo 4 godine najavljivane benzince.
A onda dolazi na red cetvrti pocetak, kada posle 7 godina izbace fl model, totalno revolucionalno, sa sve led svetlima i gepekom na dugme.
To je sve tako, jer zato.
Ah, ubi me romantika, odoh da mirisem parmezan i da odgledam dokumentarac o Veneciji.

:kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Xepoj87 napisao:Ihh, ala je lepa ova crna gore, auper joj stoje ove felne.
Nije crna, tamno-plava je :)

To se baš lepo vidi na drugoj slici, na poklopcu motora i prednjem braniku-spojleru.
Odgovori