Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Pa znam da jeste. Glupo da mu kačim i broj šasije. 
ma ok onako pitam dal si siguran da je bas taj.....uzet vrv za 9 tamo, ovde nije kostao vise od 11k, to je ono gde se na novijim i specificnijim kolima zaraduje ili lupan ili kvar ili km u ovom slucaju... nemam pojma koliko se krecu ovi golfovi sa km ispod 200 ali sigurno su bar 2000 skuplji tamo.
Cena nije nikakav problem, neka zaradi čovek i 10 hiljada na kolima, to je njegov posao.
Ali dok ima ljudi koji svesno bivaju prevareni dotle će biti i ovakvih Varajića.
Ali dok ima ljudi koji svesno bivaju prevareni dotle će biti i ovakvih Varajića.
ma ne kazem u smislu koliko ce on da zaradi, nego kazem gde je zarada tj. u kakvim slucajevima....
Imao sam par ljudi koji su me cimali za neka novija kola da im nadjem tamo, naravno uslov je bio da nemaju vise od npr. 100-120k km i recimo 5-6 godina starosti kad sam im pokazao cene sa oglasa tamo oni nisu verovali, kazu pa ima ovde kod nas za manje para da ih biras
reko odes i kupis onda taj kod nas, ali znaj da ili je kupljen slupan, pokvaren ili sa 300k km, neki prihvate kao logicno objasnjenje a neki ne.
Imao sam par ljudi koji su me cimali za neka novija kola da im nadjem tamo, naravno uslov je bio da nemaju vise od npr. 100-120k km i recimo 5-6 godina starosti kad sam im pokazao cene sa oglasa tamo oni nisu verovali, kazu pa ima ovde kod nas za manje para da ih biras
Pa da, nego ja ne vidim problem da ako je auto dobar i dobro održavan kao što jeste, da ga prodaješ sa tom km. Zaradiš manje i ostaneš čistog obraza.
Samo što za ovu km i cenu verovatno ima 3x više potencijalnih kupaca nego kada bi bio jeftiniji sa 320kkm na satu. Vole ljudi da veruju.
bez obzira na stanje auta jako ga je tesko prodati sa tolikom km, posebno kad je noviji i skuplji auto u pitanju pa jos ovako neki budzen, realno koliko je kupaca koji bi usli u tu pricu? ajde da je to neki dizel koji prelazi pola miliona ali ovo...
Ali je kao dukat, kao i onaj GTI. Ovom je samo problem menjač. Baš je teško prodati GTI / GTD / R sa manuelnim menjačem.
Ovaj prodavac deluje korektno, ima lepa kola sa većom km.
Kada smo kod Loznice, upoznao sam i trgovao sa firmom ZORMIL, tačnije Zoranom. Malo je reći da sam oduševljen njegovim pristupom, ljubaznošću i gostoprimstvom. Stvarno se retko naiđe na tako nekoga ko se bavi prodajom automobila.
Kada smo kod Loznice, upoznao sam i trgovao sa firmom ZORMIL, tačnije Zoranom. Malo je reći da sam oduševljen njegovim pristupom, ljubaznošću i gostoprimstvom. Stvarno se retko naiđe na tako nekoga ko se bavi prodajom automobila.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
@Markoni mene je iskreno zormil malo razocarao iako sam sa par strana cuo lepe reci i mogu reci da su mu automobili generalno dobri i svakako u natprosecnom stanju.
Ljubazan jeste bio, kao i gostoljubiv, ali me je pristup odbio, makar od konkretnog primerka.
BMW koji sam gledao je imao 2 zamerke sa moje strane, prvo zvizdala je turbina, a drugo far jedan nije stojao kako treba, bas je lose stajao, ocigledno lose, znaci nije milimetar ili dva u pitanju, vec recimo 20ak milimetara, 2+ cm, sto je bas ogromno, a i branik sa te strane kod fara nije idealno stajao.
Meni je zasmetao nastup kada je krenuo da tvrdi da je normalno da turbina zvizdi, kao i da su normalni nejednaki zazori farova, pogotovo kod novijih automobila.
Za turbinu ne trebam trositi reci, svi znamo da je normalno da se turbina ne cuje kod novog auta, ali da i turbina koja zvizdi na polovnjaku moze dosta da predje.
Za zazore takodje, pogotovo tako izrazene, rekoh mozda je negde malo naslonjen ili cuknut samo prednji branik malo, a covek skoci kao oparen i kaze vozilo nikad nije bilo havarisano.
Imao je tad 8-9 auta kod sebe, od kojih 4 bmwa i ni na jednom nisu bili poremeceni zazori na prednjici tako da ne znam kako moze tvrditi da je to normalno, al ajde.
Ima dobre primerke i da vidim nesto interesantno opet bih otisao kod njega, samo eto kazem zasto sam se malo razocarao jer sam cuo sve najbolje prethodno o coveku.
Ljubazan jeste bio, kao i gostoljubiv, ali me je pristup odbio, makar od konkretnog primerka.
BMW koji sam gledao je imao 2 zamerke sa moje strane, prvo zvizdala je turbina, a drugo far jedan nije stojao kako treba, bas je lose stajao, ocigledno lose, znaci nije milimetar ili dva u pitanju, vec recimo 20ak milimetara, 2+ cm, sto je bas ogromno, a i branik sa te strane kod fara nije idealno stajao.
Meni je zasmetao nastup kada je krenuo da tvrdi da je normalno da turbina zvizdi, kao i da su normalni nejednaki zazori farova, pogotovo kod novijih automobila.
Za turbinu ne trebam trositi reci, svi znamo da je normalno da se turbina ne cuje kod novog auta, ali da i turbina koja zvizdi na polovnjaku moze dosta da predje.
Za zazore takodje, pogotovo tako izrazene, rekoh mozda je negde malo naslonjen ili cuknut samo prednji branik malo, a covek skoci kao oparen i kaze vozilo nikad nije bilo havarisano.
Imao je tad 8-9 auta kod sebe, od kojih 4 bmwa i ni na jednom nisu bili poremeceni zazori na prednjici tako da ne znam kako moze tvrditi da je to normalno, al ajde.
Ima dobre primerke i da vidim nesto interesantno opet bih otisao kod njega, samo eto kazem zasto sam se malo razocarao jer sam cuo sve najbolje prethodno o coveku.
Pa da sam ovo čuo od njega svakako ne bih takvo mišljenje formirao. 
On je malo old-school, verovatno lično shvata kada mu se nešto zameri kolima jer nema nameru da prevari (bar sam ja takav utisak stvorio) a to doživi kao napad.
Primetio sam da dosta njih tvrdi to kako auto nije bio havarisan, al' ono u fazonu nisam ga kupio havarisanog pa sređivao. A šta je bilo ranije Boga pitaj.
On je malo old-school, verovatno lično shvata kada mu se nešto zameri kolima jer nema nameru da prevari (bar sam ja takav utisak stvorio) a to doživi kao napad.
Primetio sam da dosta njih tvrdi to kako auto nije bio havarisan, al' ono u fazonu nisam ga kupio havarisanog pa sređivao. A šta je bilo ranije Boga pitaj.
Fazon kupljen od prvog vlasnika (al prvog u Srbiji).
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Ja sam upravo kod ovog lika kupio svoj auto i mogu reći da je stvarno bio korektan prodavac a kilometraža uopšte nije vraćana što su mi potvrdili i u ovlašćenom servisu a i kasnije sam čisto pro forme poslao mail servisu u Švajcarskoj u kom je održavan i koji mi je začudo odgovorio sa identičnim podacima. Takođe mi je pokazao slike sa licitacije u CH gde su bile obeležene bukvalno sve pa i najmanje ogrebotinice, tipa od vrata na parkingu i sl.Markoni napisao:Ali je kao dukat, kao i onaj GTI. Ovom je samo problem menjač. Baš je teško prodati GTI / GTD / R sa manuelnim menjačem.
Tom prilikom sam mogao da pogledam bilo koji auto na placu i stvarno je bilo ne tako starih automobila sa većom kilometražom što mi je nekako u tom momentu ulilo poverenje da ne vraća kilometražu ili bar ne drastično.
Rekao bih da je neko pisao iskustva sa ovim placem, ali ne mogu naci na search. Ako neko ima i neki komentar na oglas, bio bih zahvalan.
Edit: ne znam sta mu je sa zadnjim levim vratima..
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... carac-4300
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Edit: ne znam sta mu je sa zadnjim levim vratima..
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... carac-4300
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Mene već to Schwajcarac u startu odbija kao i ono Noooooov! Ili NOV NOV NOV...