Slažem se sa svime što je napisano, ali bih dodao: Bolje je da u Intesi uzmeš Visu Electron, a ne Visu Internet. Ova prva se osim za Internet, može koristiti i za klasična plaćanja i podizanje novca sa bankomata. Isprobano u prodavnicama i bankomatima u Evropi i Americi, sve radi bez problema. Inače je postupak za Electron i Internet kartice potpuno isti, može ih dobiti bilo ko (ja sam bio student i nisam imao nikakav posao i prihode kada sam je otvorio) i potpuno su besplatne. Za razliku od npr. Raifeissen Visa Electron kartice, Intesa ne zahteva bilo kakav depozit. Sve što uplatiš, možeš odmah i da trošiš. Takođe, za razliku od EFG-ove, ne naplaćuju se nikakve "provizije za korišćenje u inostranstvu" ili bilo kakve druge provizije. Čak mislim da i prilikom podizanja novca na bankomatima tuđe banke, ova kartica predstavlja ubedljivo najjeftiniji izbor. Inače, možeš na račun uplaćivati ako hoćeš samo jednu valutu (npr. evre), ali ti mogu otvoriti i više "partija" u okviru računa, i onda uplaćuješ npr. evre, dolare i šta god hoćeš (ne moraš odmah da tražiš, nego kad ti bude trebalo). To mnogo znači ljudima koji npr. imaju dolare i kupovali bi u Americi (ili na bilo kojim sajtovima koji imaju cene u USD), pa da izbegnu konverziju u evre po nekom bančinom kursu.
Edit: kad budeš išao po karticu, traži na šalteru da ti daju LIB (lični identifikacioni broj), pa onda možeš s njim na 
https://online.bancaintesabeograd.com da otvoriš nalog i uvek gledaš stanje na računima, kao i sve transakcije.