Najjace ce biti ako bude njemacko finale (a velike su sanse)... Navijacu za Dortmund, eto Bayern je uzeo Bundes Ligu pa taman da i Dortmund uzme nesto
Sport
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Sport
Sjajna partija Dortmunda (ili da napisem Roberta Lewandowskog
), svaka im cast
Najjace ce biti ako bude njemacko finale (a velike su sanse)... Navijacu za Dortmund, eto Bayern je uzeo Bundes Ligu pa taman da i Dortmund uzme nesto
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Bio sam ubedjen, da Borusija nema kapaciteta a bome i mooda za finale i zestoko sam demantovan, veliki respect za Nemacke timove i fudbal koji su prezentovali. Navijam za Nemacko finale pa neka bolji pobedi!!!

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Unapred dobro osmisljena strategija protiv spanskih klubova, a nemci su samo jos jednom dokazali da su najbolji u realizaciji zacrtanog. Sve vreme kontrolisali utakmice, Barsa i Real nemocni

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Svaka cast Nemcima, ocitali su lekciju svima iz modernog fudbala. Igrali su muski na svaku loptu, napadacki i trcali su kako samo oni znaju.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: AW: Sport
Znaci Bayern pobedjuje 
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
- methane.master
@Methane, ne bih se kladio na to
Na Barsu zato sto cu biti uz njih kao da Zvezda docekuje Bayern i zato sto mislim da su ekipa koja moze da napravi cudo, a na omrazeni mi Real iz slicnog razloga, zato sto imaju kvalitet da pobede 3:0 bilo koga, pa cak i ubedljivije. Taj 1 gol u Dortmundu se moze ispostaviti kao jako bitan.
Na Barsu zato sto cu biti uz njih kao da Zvezda docekuje Bayern i zato sto mislim da su ekipa koja moze da napravi cudo, a na omrazeni mi Real iz slicnog razloga, zato sto imaju kvalitet da pobede 3:0 bilo koga, pa cak i ubedljivije. Taj 1 gol u Dortmundu se moze ispostaviti kao jako bitan.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
Pa sad ... šanse uvek postoje, ali bi bilo malo previše čak i sa sudijom u sastavu.
Pošto su mi preostala 3 omražena, svaki na svoj način, u mom mikrosvetu BVB će morati da glumi Millwall. 
Off topic
A da, nema veze sa temom... ali AFC Bournemouth se plasirao direktno u Championship.
... a ja sam nekada davno postigao gol na njihovom terenu, doduše u potpuno amaterskoj tekmi, al nema veze. 
Sent using Tapatalk
Off topic
A da, nema veze sa temom... ali AFC Bournemouth se plasirao direktno u Championship.
Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 25 Apr 2013, 00:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
Širim haos!
4:1 je velika prednost, ali je Real ipak velika ekipa sa sjajnim pojedincima i ako otvori utakmicu kako treba imaju sansu da prodju dalje. Sve ce zavisiti od prvih 30 minuta u Madridu, ako Borusia uspe da izdrzi prvi nalet Reala.
Barcelona koliko god je velika i ima extra pojedince, mislim da nema nikakve sanse prevashodno zbog Bayerna koji ima neverovatno disciplinovanu ekipu, sa ubitacnim kontranapadom.
Barcelona koliko god je velika i ima extra pojedince, mislim da nema nikakve sanse prevashodno zbog Bayerna koji ima neverovatno disciplinovanu ekipu, sa ubitacnim kontranapadom.