Zanimljivi oglasi
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Zanimljivi oglasi
21+12.5+rate do sada, ne znam gde i otkupnu ratu da ubaciš 
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pardon, ne videh da je izmenio opis, juce je nesto drugacije pisalo pa je konacna cena bila 23-4.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jeste, bio je taj sto si vec spominjao.petarboj napisao:Moj i ja retko viđamUglavnom vozim C2, pa je on uglavnom pred zgradom, C6 je u garaži i za manje od 200km se ne pali
Taj beli na SU table je onaj bicolore, crni krov? Znam čoveka, stavio je belu foliju do prozora i stvarno izgleda odlično. Mislim da je sad na oglasima jer je čovek kupio Teslu Y. Prelazi nerealne km. Evo sad sa Teslom 40k od marta, a tako se i raj C6 vozio. Taj auto je u dobrom stanju, ako nekoga zanima, ima kilometara ali je sve što treba rađeno (i mislim čak sve gore što sam pisao, na vreme).
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
matematicar
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Slatko se navozah sa e39, tad sam se i zaljubio u bmw
jeste da je imao 186ks ali 3.0 je 3.0.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jeste da je imao 186ks ali 3.0 je 3.0. Sent from my iPhone using Tapatalk
Da je 528i vredeo bi, ovako moze pola cene.
Ja ga imao...auto je stvarno top,u svakom smislu,e sad...ja sam imao restyle 2002 520i 2.2-170ks 6-ak,tako da mu je motor bio najveca mana sto se tice performansi.
Cuje se brutalno,trosi nenormalno i ne ide nikako...Mrtvak i mrcina teska,dok se ne potera do nekih 3000+ obrtaja.
Pricao sa jos jednim covekom koji je par njih promenio,isto od reci do reci mi je rekao za taj motor u E39.
Prvi auto koji sam vozio 200 na auto putu,us*ao sam se kad sam pogledao u cajger,jer uopste covek nema osecaj u tom autu koliko ide.
Cuje se brutalno,trosi nenormalno i ne ide nikako...Mrtvak i mrcina teska,dok se ne potera do nekih 3000+ obrtaja.
Pricao sa jos jednim covekom koji je par njih promenio,isto od reci do reci mi je rekao za taj motor u E39.
Prvi auto koji sam vozio 200 na auto putu,us*ao sam se kad sam pogledao u cajger,jer uopste covek nema osecaj u tom autu koliko ide.
prelep auto, najlepsa 5ica, ove bbs su mi vrh....imam ovde u kraju jednog u M paketu kao nov ne znam koja motorizacija
E39 i e60 su mi najlepše petice i to baš tim redom, ostalo manje više. Sreća pa imamo Sretena i da možemo i danas videti kakvi su to automobili jer ih čuva od zaborava i vraća u zaista nov nov stanje.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ko je Sreten?
M539 Restorations YT kanal - https://www.youtube.com/@M539Restorations
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... -megane-f1
Zna li neko nešto o ovom autu? Ne pitam dal je dobar, nego dal je mnogo loš.
Zna li neko nešto o ovom autu? Ne pitam dal je dobar, nego dal je mnogo loš.
Имам једно потпитање...
Ako je to onaj koji ja mislim da je, davno je bio loš. Edicija F1 Team. Imao je i plin davno, bio udaran itd. Prodavao se u više navrata u poslednjih 12-13 godina. Mada da je dobar verovatno bi ga cenio 10 soma.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Zbog te rečenice na kraju se i ja brinem. Vlasnik je preko, a auto prodaje burazer koji što se tiče auta zna je da je top i da je čipovan na 290 konja.
Sa neke strane je svakako udaran, jer je iskombinovana Faza 1 i 2. Al opet, 5 soma na sadašnje cene, ne da se tu mnogo ni očekivati...
Имам једно потпитање...

Uglavnom vozim C2, pa je on uglavnom pred zgradom, C6 je u garaži i za manje od 200km se ne pali