Svaka cast nasim momcima na pobedi protiv SAD!
Sport
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Sport
Sve cestitke, prava i vazna pobeda 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Više ne znam šta da mislim o ovim NY Knicks-ima...
Ako Melo nastavi ne sa ovim brojem poena po utakmici, već sa procentom šuta koji ima u poslednjih par utakmca, a Chandler se sačuva od povreda i bespotrebnih faula a da i dalje igra ovakvu odbranu reketa, biće svašta.
Naravno, uz konstantnost ostatka ekipe na dosadašnjem nivou...
Jedno je sigurno, jedva čekam play off!!!
Ako Melo nastavi ne sa ovim brojem poena po utakmici, već sa procentom šuta koji ima u poslednjih par utakmca, a Chandler se sačuva od povreda i bespotrebnih faula a da i dalje igra ovakvu odbranu reketa, biće svašta.
Naravno, uz konstantnost ostatka ekipe na dosadašnjem nivou...
Jedno je sigurno, jedva čekam play off!!!
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ali ima još da se igra, imaju oni još sigurnih bodova, a nama u Smederevu je malo falilo da ne pobedimo.Delija napisao:Mozda si ipak malo poranio...samo polako napisao:A niste mi verovali kada sam prošle nedelje čestitao Partizanu titulu.
Ovi igrači jednostavno niti mogu niti umeju bolje od ovoga i ne treba se zanositi u vezi njihovih mogućnosti.
p.s. A liga i fudbal su nam za bogu plakati - kaNtastrofa
Ja bih jako voleo da ostane ovako neizvesno do kraja, ali uvek ima ono ali u našem fudbalu.
Ekipa je promenila oblik i način igre, što se vidi po rezultatima, ali imali smo tri utakmice sa ekipama koje se bore za opstanak.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A Partizan je igrao 3 derbija - nemoj me zezati 
Kod nas je cela liga za borbu za opstanak
Kod nas je cela liga za borbu za opstanak
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kako nisu igrali?
Gostovali u Užicu i došla im Vojvodina koja u zadnje tri sezone uzima redovno bodove u Beogradu od oba kluba.
A mi jeeedva dobili Smederevo koje se bori, ako se bori za opstanak, pa Kula koja je isto u zoni ispadanja pa Radnički Kg koji je u istoj zoni...
Gostovali u Užicu i došla im Vojvodina koja u zadnje tri sezone uzima redovno bodove u Beogradu od oba kluba.
A mi jeeedva dobili Smederevo koje se bori, ako se bori za opstanak, pa Kula koja je isto u zoni ispadanja pa Radnički Kg koji je u istoj zoni...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ta ista Kula je Partizanu otkinula 2 boda.
Ja sam vec rekao da nam je prvenstvo tragikomedija.
Ja sam vec rekao da nam je prvenstvo tragikomedija.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31