Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Danas i ovih dana murija na smederevcu, kod skretanja za deponiju. Uglavno zaustavljaju teretna vozila, pogotovo kamione, ali im ni pojas i "mobitel" nisu strani. Radar isto Lestane ili kruzni put kod elektre ili na smederevskom kod eko pumpe, isto svaki dan.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Bg-zr je jako brza magistrala i ljudi stvarno manijace.
Ja vozim relativno brzo, ali nikad preko pune i nikad ne rizikujem.
Ono sto mi smeta u celoj prici je tona blata na putu, a to presretaci sigurno nece sankcionisati.
Srecom, danas sam pricao ceo put, pa nisam presao 80.
Ono sto mi smeta u celoj prici je tona blata na putu, a to presretaci sigurno nece sankcionisati.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ja od skretanja za groblje Zbeg pa sve do uključenja na Pančevački most strogo 50 i spora traka.A kad se vraćam za NS,popodne redovno sam viđao beli Punto/Evo prekoputa Autočačka kako radariše.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To sa blatom je stvarno iritantno. Toga ima ovde kad se ide za Salakovac ili za Veliko Gradiste. Lep, ravan put sve super i onda kad naidjes na neko blatiste cudo, sve neravno, dzombe.NexT napisao:Bg-zr je jako brza magistrala i ljudi stvarno manijace.
Sad sam dobio pošiljku post express.
Pošljika je 3650,00 i poštarina 239,50 dinara. Piše na onom papiru. A kurir mi naplati 4003 dinara.
Gde ode ~113 dinara razlike?
Pošljika je 3650,00 i poštarina 239,50 dinara. Piše na onom papiru. A kurir mi naplati 4003 dinara.
Gde ode ~113 dinara razlike?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pogledaj da li ima neka stavka za osiguranje posiljke / novca ili slicno. To je oko 110 din.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To kod Eko pumpe je teška svinjarija. Dugačak pravac, aograničenje valjda 50.branja napisao:Danas i ovih dana murija na smederevcu, kod skretanja za deponiju. Uglavno zaustavljaju teretna vozila, pogotovo kamione, ali im ni pojas i "mobitel" nisu strani. Radar isto Lestane ili kruzni put kod elektre ili na smederevskom kod eko pumpe, isto svaki dan.
@ Nikaragva
Toniko ne zna. Verovatno taksa za otvaranje paketa.
Čoveče počeli su i poštari da uzimaju za pljesak
Moraću nabaviti i ja neku uniformu.
Nešto, kao Vulin
Moraću nabaviti i ja neku uniformu.
Nešto, kao Vulin
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Hehe, meni juče stigla pošiljka iz Kine, pdv 110din a poštar naplatio 250, žena preuzela pa ne znam šta je naplaćeno, ne uklapa se cifra a naznačene stavke za otvaranje paketa nema kao što obično biva
Mozda je baksis na koji su navikli od penzionera 
Tapatalk
Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Muzički dinar.
@ Paja : Ajde što je svinjarija nego od Leštana do semafora u Kaluđerici nema isprekidane linije, sve puna.
Poslato sa Lumia 925
@ Paja : Ajde što je svinjarija nego od Leštana do semafora u Kaluđerici nema isprekidane linije, sve puna.
Poslato sa Lumia 925
Imam jedno 30-ak brojeva SAT-a i Auto Bilda za bacanje, pa ako neko hoće da nosi nek se javi.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Iz kog perioda?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
"Gde god nađeš zgodno mestu ti punu liniju stavi"..srpski način rešavanja bezbednosti u saobraćaju i polsedica neke nesreće. Zato i nije čudo što ljudi pretiču po punoj jer ih ima na najnelogičnijim mestima.