Ti beše Frankfurt ili tu negde?
Mobile uploads
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Mobile uploads
Ti beše Frankfurt ili tu negde?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Štutgart
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Gaginh0 napisao: 23 Jun 2024, 15:05 Ovde je super vreme, 15 dana se muči da dođe sa 20° na 30°, onda grune kiša i ohladi opet na 20°, i tako 6 puta i dođe septembar i onda opet pada kiša do juna sledeće godine.
Pozitivna strana toga je da je sve zeleno bukvalno cele godine.
Meni lično više i odgovara pomenutih 20C. Kad je čovek dovoljno dugo ovde 30C mu postane teror od vrućine.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
A prošle godine kad je bilo 6 nedelja pakla pa nedelja kiše pa još 4 nedelje pakla, bilo bolje?Gaginh0 napisao: 23 Jun 2024, 15:05 Ovde je super vreme, 15 dana se muči da dođe sa 20° na 30°, onda grune kiša i ohladi opet na 20°, i tako 6 puta i dođe septembar i onda opet pada kiša do juna sledeće godine.
Noćna temperatura prešla 20C?ljuba napisao: 23 Jun 2024, 14:23 Nemoj tako evo temperatura vec presla 20 C pa su krenuli sa zastitom (spustanjem roletni) Tokom ove nedelje tropski talas do 30c. Inace i kod nas ubijaju larve, to znam…
Prvi put čujem da ima ikada tropske klime tako severno.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A 2021. kad temperatura nije prešla 25 celzijuja cele godine uz, naravno, kišu?TheWickerMan napisao: 23 Jun 2024, 16:04A prošle godine kad je bilo 6 nedelja pakla pa nedelja kiše pa još 4 nedelje pakla, bilo bolje?Gaginh0 napisao: 23 Jun 2024, 15:05 Ovde je super vreme, 15 dana se muči da dođe sa 20° na 30°, onda grune kiša i ohladi opet na 20°, i tako 6 puta i dođe septembar i onda opet pada kiša do juna sledeće godine.![]()
LM i meni sve više odgovara ispod 25° zbog posla, ali bi deca na bazen ili negde, a treba ti sreće da baš za vikend bude lepo vreme. Ma manje-više temperatura, može se na bazen i kad je 26-27, ali kišaaaa...
Da, Štutgart sam u krugu 30km, recimo Batajnica
@kragujevac nije ovde ista vrućina kao dole. Ovde 30° kao dole 35°.
Oni (na vestima) tako zovu tropski talas
Nocna temperatura skoro nikad ne predje 20C. Ovde se bas retko desava neka velika temperaturna oscilacija zbog Severnog mora, a o Nemackoj klimi sam imao pozitivnije misljenje 
jbg ladno al standard 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

To sam i mislio, hladnija klima a to komaricama ne odgovara za aktivnosti...nema ih kao problem za rešavanje 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Lepa boja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
bruklin siva, jedna od varijacija nardo sive samo lepsa
Lepo se uklapa u beogradsko sivilo.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...