OnePlus 6T via TT
Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Kako su mi rekli, dal' beše nepalska ? Uvek zaboravim 
OnePlus 6T via TT
OnePlus 6T via TT
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Juce je tacno bilo 2 meseca kako je otisao. Hvala mu za 15 godina ciste ljubavi

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Borbu sa korona virusom i svom ovom frkom nastavljam jednom bitnom odlukom: sutra sabajle odoh da deci donesem psa
Godinama sam se lomio, najviše zbog toga što smatram da pas treba da ima dvorište u kojem može slobodno da trči. A i da budem iskren, pomisao da ću jednog dana ostati bez njega mi je toliko zastrašujuća da sam izbegavao da o tome i razmišljam. Danima sam šuntav i kad na filmu vidim da je nekome umro pas, o realnim objavama poput ove iznad i da ne pričam.
No, shvatio sam da je glupo da deci uskraćujem nešto lepo zbog mojih ličnih hirova. Istraživao sam par dana koja bi to pasmina bila najbolja za našu trenutnu situaciju, i Bostonski terijer se izdvojio kao najbolja opcija.
Dogovorio sam sve za sutra, deca su oduševljena i već su mu smislile ime
A sad, hrabro u nove pobede.

Godinama sam se lomio, najviše zbog toga što smatram da pas treba da ima dvorište u kojem može slobodno da trči. A i da budem iskren, pomisao da ću jednog dana ostati bez njega mi je toliko zastrašujuća da sam izbegavao da o tome i razmišljam. Danima sam šuntav i kad na filmu vidim da je nekome umro pas, o realnim objavama poput ove iznad i da ne pričam.
No, shvatio sam da je glupo da deci uskraćujem nešto lepo zbog mojih ličnih hirova. Istraživao sam par dana koja bi to pasmina bila najbolja za našu trenutnu situaciju, i Bostonski terijer se izdvojio kao najbolja opcija.
Dogovorio sam sve za sutra, deca su oduševljena i već su mu smislile ime

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- speedy stikis
@Vladapetr
Bravo
Vrlo lepo i pametno sto decu od malena zelis da naucis da vole zivotinje. Takodje bravo i za razmisljanje o dvoristu kao slobodi.
Od kada sam se rodio, rastao sam pored psa. Malo je reci da obozavam zivotinje a pogotovo pse, za psa sam spreman sve da uradim.
O gubitku najboljeg prijatelja nemoj ni razmisljati, razmisljaj samo kako ce ti biti lepo i koliko ce srece i ljubati dati a pritom ne traziti nista za uzvrat.
Mada tog dana kada je moj pas otisao nadam se na neko lepse mesto, otislo je i pola mene sa njim, ne moze to svako da razume.
Ali nije to ni tema za javno pisanje.
Tako da zelim ti mnogoooooooooooooo lepih i nezaboravnih trenutaka sa tvojim novim drugom
Bravo
Vrlo lepo i pametno sto decu od malena zelis da naucis da vole zivotinje. Takodje bravo i za razmisljanje o dvoristu kao slobodi.
Od kada sam se rodio, rastao sam pored psa. Malo je reci da obozavam zivotinje a pogotovo pse, za psa sam spreman sve da uradim.
O gubitku najboljeg prijatelja nemoj ni razmisljati, razmisljaj samo kako ce ti biti lepo i koliko ce srece i ljubati dati a pritom ne traziti nista za uzvrat.
Mada tog dana kada je moj pas otisao nadam se na neko lepse mesto, otislo je i pola mene sa njim, ne moze to svako da razume.
Tako da zelim ti mnogoooooooooooooo lepih i nezaboravnih trenutaka sa tvojim novim drugom
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dovezli smo malenu, ostavio sam je u stanu da obeležava teritoriju
nisam očekivao da će se deca ovoliko obradovati, pogotovo starija.

nisam očekivao da će se deca ovoliko obradovati, pogotovo starija.
There are 10 kinds of people in the world:
Trebaće ti sad dobre patike za šetanje
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Lepo kucence 
Ja sam danas propustio priliku zbog koje cu se kajati ceo zivot. Imao sam priliku da uzmem besplatno stene haskija, ali nisam. Zasto nisam? Zbog mog oca i njegove neizmerne podrske koja je glasila: Radi sta hoces, ali nizasta ne racunaj na mene. Da ne mislite da trazim odobrenje od njega, vec se desi da nisam kod kuce a znam da ga on nece ni nahraniti.
Drugi problem je stara dzukela koju sam uzeo kad je umro deda, zauzima prostor gde bih inace cuvao haskija.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Drugi problem je stara dzukela koju sam uzeo kad je umro deda, zauzima prostor gde bih inace cuvao haskija.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Mi vec godinu dana imamo Labradora. Sledeci mesec supruga treba da se porodi i vec planira jos jedno stene da uzmemo krajem godine...
Samo da spomenem da imamo zelju i trece dete da dobijemo
Naravno zivimo u kuci sa dvoristem ali vec zamisljam tu zurku sa troje dece i dva psa
Inace cerkica od pocetka ima kontakt sa zivotinjama, cak smo imali i rupu u ogradi sa komsijom kako bi njegov pas dolazio i igrao se sa njom
Samo da spomenem da imamo zelju i trece dete da dobijemo
Naravno zivimo u kuci sa dvoristem ali vec zamisljam tu zurku sa troje dece i dva psa
Inace cerkica od pocetka ima kontakt sa zivotinjama, cak smo imali i rupu u ogradi sa komsijom kako bi njegov pas dolazio i igrao se sa njom
- speedy stikis
Ne znam kako je sa tri deteta, ali znam koji je cirkus sa 3 psa

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Dobro razmisli, stene ce brzo da poraste a onda si ga ugasio. Kerovi su najsladji dok su onako sitni mali i smotani. Ne znas kakav ce karakter imati, da li ce biti lud ko struja ili mica mawa swatka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Jos uvek ne znam ni ja ali videcemospeedy stikis napisao: 01 Apr 2020, 21:04 Ne znam kako je sa tri deteta, ali znam koji je cirkus sa 3 psa![]()
![]()
![]()
![]()
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja znam kako je sa 4 deteta i psom. 
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Shone STI
- Pridružio se: 07 Nov 2012, 11:59
- Garaža: Subaru Impreza WRX STI
Veliki pozdrav svima od Crnog Gruje
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока