Svi bi Švajcarsku ali ako može da pravila ne važe za njih.srdjanyo napisao: 22 Dec 2025, 20:31Ово нам је остало још од Отоманских времена. Гледамо да заврнемо систем већ 400 година. У међувремену, имамо своју државу, буџет, али менталитет је остао исти.OMP napisao:kako videh negde sliku taj radar je jedan stubic poboden u zemlju visine cca 1.5-2m realno lako je s*ebati ga a siguran sam i da ce se naci neko pametan
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Policijske patrole i radari
- kUdtiHaEX
- Pridružio se: 18 Nov 2014, 13:53
- Garaža: Mazda CX-60, MINI Cooper S F56
- Kontakt:
Re: Policijske patrole i radari
Kad ih za tolike godine nisu u Bosni skresali, neće ni ovde. Samo ljudi nauče da su tu i to je to. Jednom sam brojao kada sam išao na Vlašić u Bosnu koliko ih ima na tom putu i bilo je preko 30 fiksnih radara/kamera koliko se sećam. Sva sreća, svi su upisani u one aplikacije pa upozorava na vreme da su tu.
Zna li neko, na Fruškoj gori, na Partizanskom putu, kad se krene od Banstola, pa kod skretanja za Veliku Remetu, šta je ono nedavno postavljeno na portal iznad puta, kamera ili radar ?
Ograničenje je 40, pa da znam
Ograničenje je 40, pa da znam
Pa i na deonici Višegrad - Trebinje ima bar oko 25 fiksnih radara.Momčilo napisao: 23 Dec 2025, 10:28 Kad ih za tolike godine nisu u Bosni skresali, neće ni ovde. Samo ljudi nauče da su tu i to je to. Jednom sam brojao kada sam išao na Vlašić u Bosnu koliko ih ima na tom putu i bilo je preko 30 fiksnih radara/kamera koliko se sećam. Sva sreća, svi su upisani u one aplikacije pa upozorava na vreme da su tu.
I svake godine ugledam neki novi
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Put Sombor-Kljajićevo je potpuno rekonstruisan pre nekih mesec-dva dana, možda i manje pa razumem da su usput eto stavili i tu novu kameru. Ratkovo-Odžaci nije rekonstruisan (tj. jeste ali pre nekih 6-7 godina i već počinje da se raspada) pa ne znam razlog zašto baš i tu da postave... Moguće da je nešto eksperimentalno (sve je to somborska opština u suštini).
Inače, kod samog Sombora već nekoliko godina postoje dve aktivne fiksne kamere koje mere brzinu (na samom ulazu od Odžaka/Lugova - ograničenje 60 km/h na tom mestu - i na izlazu prema Bezdanu - ograničenje 80 km/h) i niko ih ne dira.
Inače, kod samog Sombora već nekoliko godina postoje dve aktivne fiksne kamere koje mere brzinu (na samom ulazu od Odžaka/Lugova - ograničenje 60 km/h na tom mestu - i na izlazu prema Bezdanu - ograničenje 80 km/h) i niko ih ne dira.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To ti je kontrolna kamera koja kontroliše da li si on-line platio ulaznicu u nacionalni park Fruška Gora, verovao ili ne. Navodno će slati kazne svima koji uđu bez plaćanja (preko tablice automobila). Isti sistem je postavljen i na Kopaoniku:pedalaš napisao: 23 Dec 2025, 11:42 Zna li neko, na Fruškoj gori, na Partizanskom putu, kad se krene od Banstola, pa kod skretanja za Veliku Remetu, šta je ono nedavno postavljeno na portal iznad puta, kamera ili radar ?
Ograničenje je 40, pa da znam![]()
https://www.infokop.net/press/pocinje-e ... aonik.html
Za Frušku Goru iskreno ne znam da li je to krenulo kao na Kopaoniku ali ako i nije - verovatno hoće (ne bi bez veze stavljali te kamere)