Dobro veče
Re: Dobro veče
Jbg, devojcice i "Zaledjeno kraljevstvo"
Nisi gledao taj crtani
Nisi gledao taj crtani
Zasto je ovo tako jeftino i da li uopste radi, sta mislite?
http://www.ebay.com/itm/360-Degree-Car- ... 20f4e40875
Izabrao sam nasumicno, ima ih gomila u za ispod 20 dolara
http://www.ebay.com/itm/360-Degree-Car- ... 20f4e40875
Izabrao sam nasumicno, ima ih gomila u za ispod 20 dolara
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Grujo, mala napomena, ja imam dva kljuca - ne verujem da treba 4 odjednom, al da ne bude zabune
Dobro jutro iz Istanbula, najjaci povratak kuci ikad. Krenes iz Antalije pa te vrate pa dobijes biznis klasu za dva dana kasnije kao izvinjenje pa ostanes u Istanbulu da nocis jer je kasnio let za transfer, onda im jebes sve po spisku jer eto, ti si platio tu biznis klasu i zahtevas neki nivo postovanja
pa dobijes taksi voznju u preprcan hotel od 190e noc i sad letis biznis klasom za Beograd, opet ni kriv ni duzan. Najjaci je drug koji kaze stjuardesi kad smo isli iz Antalije nakon sto je neki lik zvao nesto: "izvinite ali ja sam platio ovu kartu da bih uzivao u tisini, ovo necu da tolerisem 
Sampanjac, dupli viski, sve to ponovo u hotelu pa cemo da vidimo sta jos nude sad na letu. Da ne pominjemo i biznis lounge u kom cekamo pred let, sve besplatno i neograniceno. Ljudi koji su stvarno platili biznis klasu su popizdeli gledajuci nas par debila kako isprobavamo svaki aparat koji tamo ima
Sampanjac, dupli viski, sve to ponovo u hotelu pa cemo da vidimo sta jos nude sad na letu. Da ne pominjemo i biznis lounge u kom cekamo pred let, sve besplatno i neograniceno. Ljudi koji su stvarno platili biznis klasu su popizdeli gledajuci nas par debila kako isprobavamo svaki aparat koji tamo ima
2 su i potrebna, cak i sa jednim je moguce zavrsiti posaoRakhil napisao:Grujo, mala napomena, ja imam dva kljuca - ne verujem da treba 4 odjednom, al da ne bude zabune
Hvala unapred, trebace mi za 2-3 nedelje
Dobro jutro.
Neko da nauci ovog Aladina da parkira vise,zauzima mesto ljudima nepotrebno.

Neko da nauci ovog Aladina da parkira vise,zauzima mesto ljudima nepotrebno.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
^
Dobro jutro
Dobro jutro
Toplo jutro, za promenu
DJ. 
Aco, dobri su lounge na Istanbulu. U kom si bio? Onom velikom pretpostavljam?
Tapatalk
Aco, dobri su lounge na Istanbulu. U kom si bio? Onom velikom pretpostavljam?
Tapatalk
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
...ili nerad ko ne radi... 
Nekima i nerad pada tesko
Zivot je neprikidni niz poraza i neuspeha (Plankton iz Sundjer Boba)
Zivot je neprikidni niz poraza i neuspeha (Plankton iz Sundjer Boba)