Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Kakav praznik za nezaposlene
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- solje amortizera
- Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47
Au bas sad gledam sto indijanac isprozivao Borka. Nije mogao sa njim da resi nego snima klipove da ga nablati, Boze sacuvaj.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ako iz Borka ukloniš k, dobijes jedan zanimljiv karavan.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Borko uzeo 300e da izvadi i rasklopi v8 motor, meni majstor uzeo 250 da izvadi 1.4
drugi su trazili od 350-500
Sve u svemu i ovaj nas zema sto mesa srpski i enegleski je hteo da postane poznat al nije znao kako to najlakse da ucini pa resio ovako, samo ne znam sto cekao ovoliko dugo
Realno je prica na Borkovoj strani bar ima nesto argumentovano i dokumentovano
Sve u svemu i ovaj nas zema sto mesa srpski i enegleski je hteo da postane poznat al nije znao kako to najlakse da ucini pa resio ovako, samo ne znam sto cekao ovoliko dugo
Realno je prica na Borkovoj strani bar ima nesto argumentovano i dokumentovano
- solje amortizera
- Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47
Pogled koji najbolje objasnjava situaciju.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nije jednostavno trebao da uzima da radi te automobile kada je video kakve su lešine. Nauk za ubuduće.
A kada je već uzeo i auto i toliko je stajao kod njega - nije trebao da naplati ništa, trebao je da bude srećan što auto ide od njega. Ovako je dao neke kakve takve argumente tom vlasniku (a i komentatorima njegovog videa).
A kada je već uzeo i auto i toliko je stajao kod njega - nije trebao da naplati ništa, trebao je da bude srećan što auto ide od njega. Ovako je dao neke kakve takve argumente tom vlasniku (a i komentatorima njegovog videa).
Sve za klik i lajk.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sigurno. Pomislio je da će napraviti dobar sadržaj za You Tube kanal i još i zaraditi, ali je očigledno pogrešio, automobili su toliko urnisani da se tu ljudski ne može ništa uraditi.
Sa druge strane - i loša reklama je ipak reklama.
Dobiće dosta pregleda i sa ovim dešavanjima... 
Sa druge strane - i loša reklama je ipak reklama.
Kako da ne naplati nista a vadio motor? zasto bi to radio dzabe i jos je naplatio skroz ok cenu cak i jeftino.
Na prvu nije moglo da se vidi kakvi su lesevi dok ne podignes na dizalicu, ono sto je moglo da se vidi je limarija i enterijer ali njega to i ne treba da zanima kad se time ne bavi.
Opet kazem nije Borko zlatan ali po meni konkretna prica je sad na njegovoj strani jer je bar necim potkrepljena dok je onaj drugi samo ispricao svoju verziju bez ikakvih dokaza.
Na prvu nije moglo da se vidi kakvi su lesevi dok ne podignes na dizalicu, ono sto je moglo da se vidi je limarija i enterijer ali njega to i ne treba da zanima kad se time ne bavi.
Opet kazem nije Borko zlatan ali po meni konkretna prica je sad na njegovoj strani jer je bar necim potkrepljena dok je onaj drugi samo ispricao svoju verziju bez ikakvih dokaza.
Poslednja izmena od OMP u 31 Mar 2026, 11:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Naplatio je i ispod cene baš iz razloga jer se ovaj očigledno ljutio al eto nije pomoglo. A sad je ovaj protivnik izbacio još 10 novih videa odgovora 
- Saša
Predugo je držao auto kod sebe, vratio ga vlasniku u delovima i dao argumente ovom da ga pljuje. Ja bih bio srećan da se ratosiljam takve bede, i na svoju štetu.
Moje iskustvo sa automobilima je kakav je spolja/unutra - takav je i ispod haube i lima. Moglo se to odmah pretpostaviti kada se sagnuo da vidi kakav je ispod, nije morao ni na dizalicu da ga diže.
Moje iskustvo sa automobilima je kakav je spolja/unutra - takav je i ispod haube i lima. Moglo se to odmah pretpostaviti kada se sagnuo da vidi kakav je ispod, nije morao ni na dizalicu da ga diže.
Ma ovog amera neko napujdao da se preko Borka malo izreklamira, hvali se pregledima i lajkovima ali vidim posle Borkovig videa sad vise njega pljuju nego Borka, cak je i napisao nesto u fazonu samo vi hejtujte ja cu od toga jos vise da zaradim. Suplja prica
Lik je bukvalno sam rekao da mu ovo diže gledanost i ne zanima ga šta priča i dal je u pravu dal nije. Sa tom cenom koja je pomenuta, to je bukvalno urađeno maltene u minusu. Još ja kontam da je to sad bilo, to pre godinu i po dana i sad je dobio ideju da aktivira priču, ciganske fore.
Имам једно потпитање...
Bucku je neko uvalio dva krša kojima nema pomoci i kad je skapirao da je ispao glup i naivan, u prevodu budala, onda je morao svoju frustraciju negde da izbaci.
Al se malo zajebao u racunici i Borku je jos vise dao na popularnosti.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Al se malo zajebao u racunici i Borku je jos vise dao na popularnosti.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk