Dobro veče
Re: Dobro veče
Vucko ajd na kafu 
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Evo dođem ja čim ova mala zaspi. Ionako radim od 6, dosta sam i spavao, 3 sata.
Posetite www.garaza.rs !
Dragane, ne ljutim se ja, samo mislim da je bezveze da zbog ljubavi prema modelu spomenes sta ja umem ili ne umem, da ja pri tome nisam nista lose tebi rekao. Znamo se uzivo, ja sam imao poverenja da ti pri prvom vidjanju dam M3 da vozis i nije u redu da zbog ponosa nekoga ko vozi auto kao ti mene prozoves jer sam samo cinjenicu istakao.
Svakako nema potrebe da idemo dalje u prepirku...
Svakako nema potrebe da idemo dalje u prepirku...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Napisao je da se na 3 i nešto pogleda kako auto koči, tvoj komentar je "šta ima da gledam kad je promašio brzinu". Draganov odgovor je još i super mega ljubazan, kakav bi trebao da bude 
I kakve veze ima vaš lični odnos i ko je kome šta dao da vozi sa forumskom pričom, osim da mu to kao malo dete nabiješ na nos?
Poslato telepatski
I kakve veze ima vaš lični odnos i ko je kome šta dao da vozi sa forumskom pričom, osim da mu to kao malo dete nabiješ na nos?
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nise se oni dobro razumeli. Da su pričali uživo drugačije bi bilo, a ovako se nekad pogrešno protumači napisano pa se stekne loš utisak. Siguran sam da ni Dragan ni Aca ne misle ništa loše. A svako voli da istakne svoj auto. Evo ja ću prvi danas.
https://www.youtube.com/watch?v=vvUAf7sidp0
Nemoj neko da je gledo fabričke specifikacije pa da kaže da ovo ne može. Moja ide i preko 200, ali ne smem da okačim, nije u skladu sa politikom foruma.

https://www.youtube.com/watch?v=vvUAf7sidp0
Nemoj neko da je gledo fabričke specifikacije pa da kaže da ovo ne može. Moja ide i preko 200, ali ne smem da okačim, nije u skladu sa politikom foruma.
Posetite www.garaza.rs !
Vlado, ima veze, a jedna od posledica te veze je da nam ne treba drveni advokat, pogotovo ne subjektivan i ogranicen u osudama kao putanja prednjeg vozila u brdskoj poteri.
Niko nije ni uvodio druge u "forumsku pricu" a ti se ubacujes dobrovoljno jer od ranije imas nesto protiv mene.
To sto sam ja davao auto ko god me je pitao da ga vozi je samo moja greska i to vise necu raditi. Em mi je bilo muka kako neko vozi em su ljudi nezahvalni. Pola se nije udoatojilo da kasnije kaze neki komentar ili hvala ili bilo sta, a ponudu da probam njihov auto posle ako sam tri puta dobio (od Dragana recimo jesam) secem k*tu na tri jednaka dela od po 9cm.
Ja nikada ne bih nekoga javno omalovazio ako je jedini razlog to sto mu se ne svidja snimak iz M3, a pogotovo ne nekoga koga poznajem i ko mi je prijatelj. Taj snimak niti je on snimio niti je editovao niti mu sestric vozi clia, jedini razlog je sto je njegov auto na snimku. Ako ja zbog toga nemam pravo na po meni sasvim logicno misljenje, onda do moga.
Niko nije ni uvodio druge u "forumsku pricu" a ti se ubacujes dobrovoljno jer od ranije imas nesto protiv mene.
To sto sam ja davao auto ko god me je pitao da ga vozi je samo moja greska i to vise necu raditi. Em mi je bilo muka kako neko vozi em su ljudi nezahvalni. Pola se nije udoatojilo da kasnije kaze neki komentar ili hvala ili bilo sta, a ponudu da probam njihov auto posle ako sam tri puta dobio (od Dragana recimo jesam) secem k*tu na tri jednaka dela od po 9cm.
Ja nikada ne bih nekoga javno omalovazio ako je jedini razlog to sto mu se ne svidja snimak iz M3, a pogotovo ne nekoga koga poznajem i ko mi je prijatelj. Taj snimak niti je on snimio niti je editovao niti mu sestric vozi clia, jedini razlog je sto je njegov auto na snimku. Ako ja zbog toga nemam pravo na po meni sasvim logicno misljenje, onda do moga.
Poslednja izmena od AcaKayak u 29 Jan 2015, 07:17, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
"Putanja prednjeg vozila u brdskoj poteri".... phahahahaha zagrcnuh se, kakav si car
koliko si ovo smišljao, priznaj 
Za sve što ovde napišeš možeš da očekuješ komentar, zato se zaista mani ideje da ti odredjuješ šta ko i kada sme da piše. Još jednom, čovek je napisao "vidite kako ide auto i kako koči" - gde si našao povod da pljuneš po klipu zbog ispadanju brzine i dalje mi nije jasno.
EDIT: Au gde si ti otišao sa ovim editom, suncetipoljubim. Izvini, neću više drmati kavez...
Poslato telepatski
Za sve što ovde napišeš možeš da očekuješ komentar, zato se zaista mani ideje da ti odredjuješ šta ko i kada sme da piše. Još jednom, čovek je napisao "vidite kako ide auto i kako koči" - gde si našao povod da pljuneš po klipu zbog ispadanju brzine i dalje mi nije jasno.
EDIT: Au gde si ti otišao sa ovim editom, suncetipoljubim. Izvini, neću više drmati kavez...
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
Dobro jutro 
Malopre ostavljam Milu u vrticu, i na izlazu vidim ponosnog tatu, cika milicajca, koji parkira na sam ulaz u vrtic. Mozda me i to ne bi toliko zacudilo, da ne videh da covek vozi dete od 3 godine na suvozacevom mestu, i jedno od oko godinu i po u krilu. Stakla sva zaledjena, gleda da uparkira a nista ne vidi. Razmisljam koliko ima ljudi bez grama mozga, posto je to nesto sto svakodnevno vidjam na istom mestu...
Tapatalk Post
Malopre ostavljam Milu u vrticu, i na izlazu vidim ponosnog tatu, cika milicajca, koji parkira na sam ulaz u vrtic. Mozda me i to ne bi toliko zacudilo, da ne videh da covek vozi dete od 3 godine na suvozacevom mestu, i jedno od oko godinu i po u krilu. Stakla sva zaledjena, gleda da uparkira a nista ne vidi. Razmisljam koliko ima ljudi bez grama mozga, posto je to nesto sto svakodnevno vidjam na istom mestu...
Tapatalk Post
Debil
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
A kada dođe Aston Martin na forum priča se o bedinerkama...pavle napisao:Na Garazi najvise preglada imaju teme koje nemaju nikakve veze sa kolima...
Racunari - 60 000, Zasto je Srbiju tu gde jeste - preko 200 000, Planine i doline - preko 100 000 ....
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa sad, bas da je dosao Aston na forum bukvalno, i nije...Otprilike ko da je Scudi okacio promo fotke a Geza linkovao na neki kraci test, taj level.
Normalno je da ljudi reaguju i na ljude, ne samo na kola - mada ni ja nisam razumeo reakciju na devojku, moram priznati
Normalno je da ljudi reaguju i na ljude, ne samo na kola - mada ni ja nisam razumeo reakciju na devojku, moram priznati
Hoegh Osaka, nasukani teretnjak sa vrednim automobilima je stigao do luke.

https://www.youtube.com/watch?v=JoHwrgiPrT4

https://www.youtube.com/watch?v=JoHwrgiPrT4
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Aston je tu, a sada što je vlasnik analfabeta za kola i neizainteresovan za piskaranje to je druga stvar. To ne znači da mi treba da razvodnimo temu sa glupostima...ovo je samo primer, ima i drugih.
S druge strane, Šone opiše svaki korak na restauraciji svojih kola, pa niko ne komentariše...
S druge strane, Šone opiše svaki korak na restauraciji svojih kola, pa niko ne komentariše...