Can-am je ipak druga klasa?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ATV/UTV Quad
Re: ATV/UTV Quad
Can am je premijum klasa,kao i sve sto je premijum,postavlja se pitanje da li je potrebno izdvojiti veliku sumu novca,za nesto sto jeftiniji model moze da zavrsi.
Segway sam nekako olako precrtao,medjutim sto ga vise posmatram,to mi se čini da je dobitna kombinacija.Vlasnik sa drugog videa sto sam postavio,presao je sa njim 1800 km,prezadovoljan je,nikakav problem.Jeftiniji je od CF X5 ,a po maltene svemu je bolji.
Nisam istrazivao cene servisa i dostupnost delova.
Segway sam nekako olako precrtao,medjutim sto ga vise posmatram,to mi se čini da je dobitna kombinacija.Vlasnik sa drugog videa sto sam postavio,presao je sa njim 1800 km,prezadovoljan je,nikakav problem.Jeftiniji je od CF X5 ,a po maltene svemu je bolji.
Nisam istrazivao cene servisa i dostupnost delova.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Can-am pa 3 mesta prazno, bukvalno.carov2 napisao:Can-am je ipak druga klasa?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Imao sam Polaris, CF, sa Can am, neuporedivo za mene.
Krenuo sam po nov Can am i kupio CF, bukvalno razmisljajuci sto da dam duplo vise para. Na kraju sam dao i ispunnio sebi zelju, nasao ga kakvog sam ga zamisljao. I najvaznije, prezadovoljan voznjom, vrlo je udoban i na oko mi lezi.
Ne mislim da ne treba voziti nista drugo nego Can am. Ali ko voli da dobije najvise, kao i kod auta, mora se platiti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Ognjen_Pipović
- Pridružio se: 15 Mar 2026, 14:03
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 1.4
Pozdrav,
Razmišljam o kupovini kvada.
Već jedno duže vreme razmišljam o Cf moto 625 Touring, i to polovan. Budžet mi je od 5000e-6000e, što mislim da je dosta za jedan solidan kvad. Konkretno me zanima da li se isplati uzimati polovan?
Neki kažu da je CF moto smeće a drugi ga hvale, meni lično se 625 jako svideo i najradije bih njega uzeo. Koliko sam čuo, CF motori su jedni od najpouzdanijih za tu klasu i ne treba puno da se održavaju.
Kvad bih koristio za vožnju po njivi i asfaltu, ne zanima me toliko vožnja po blatu ali opet želim da kvad ima snage da izvuče u takvim situacijama.
Ima li neko dosta iskustva sa njim, da me posavetuje malo.
Gledao sam i X4 nov ali mi je lepši 625, takodje sam razmišljao o novom Goes TERROX 400L ali ne znam kakav je za održavanje.
Da li je 625 Težak za održavanje i da li se može kući uraditi servis?
Bio bih zahvalan ako bi me neko posavetovao šta bi bio pravi izbor.
Hvala!
Razmišljam o kupovini kvada.
Već jedno duže vreme razmišljam o Cf moto 625 Touring, i to polovan. Budžet mi je od 5000e-6000e, što mislim da je dosta za jedan solidan kvad. Konkretno me zanima da li se isplati uzimati polovan?
Neki kažu da je CF moto smeće a drugi ga hvale, meni lično se 625 jako svideo i najradije bih njega uzeo. Koliko sam čuo, CF motori su jedni od najpouzdanijih za tu klasu i ne treba puno da se održavaju.
Kvad bih koristio za vožnju po njivi i asfaltu, ne zanima me toliko vožnja po blatu ali opet želim da kvad ima snage da izvuče u takvim situacijama.
Ima li neko dosta iskustva sa njim, da me posavetuje malo.
Gledao sam i X4 nov ali mi je lepši 625, takodje sam razmišljao o novom Goes TERROX 400L ali ne znam kakav je za održavanje.
Da li je 625 Težak za održavanje i da li se može kući uraditi servis?
Bio bih zahvalan ako bi me neko posavetovao šta bi bio pravi izbor.
Hvala!
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Kupi novo, za taj budžet
Segway AT 5
Loncin 550
Odes 525 pathcross
X4
Goes
Loncin najjači, odes najlepši i najviše opreme
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Segway AT 5
Loncin 550
Odes 525 pathcross
X4
Goes
Loncin najjači, odes najlepši i najviše opreme
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Nije toliki problem polovan, koliko je problem naći neki koji nije ili uništavan u terenu ili uništavan u renti. Od ljudi iz okruženja, što se tiče lowbudget varijanti, najviše pohvala ima za CF. Jedino što meni, po našim cenama, nema smisla kupovati polovan CFMoto koji je uništavan u renti npr. za realno ne mnogo manju cifru od novog.
Имам једно потпитање...