Tapatalk

Oko Rusa se lome i duvaju im svima u dupe bukvalno, a na kraju svake sezone kazu da su najvise turista i najvise zarade imali od ljudi iz Srbije
 Oko Rusa se lome i duvaju im svima u dupe bukvalno, a na kraju svake sezone kazu da su najvise turista i najvise zarade imali od ljudi iz Srbije 

), samo sto se sa terase vidi more. Promena klime, setnja uz more, nema guzve... Bar je iznenadjujuce lep grad, u odnosu na ono sto sam ocekivao (zeleznica, luka...). Uvek iskoritim da se provozam po CG i slazem se da je priroda bila izdasna, a i primorje je profitiralo time sto je na pomorskim mapama bilo vrlo zastupljeno, pa se mesaju razne arhitekture, cudesa... Ipak, to treba iskoristiti pametno, a u CG je pametno sve sto se naplati zestoko... U jednoj turi Bar-Igalo, stali smo u svakom gradu i malo skitali. Nema mesta gde neko za nesto nije trazio 2 ili 3€.
), samo sto se sa terase vidi more. Promena klime, setnja uz more, nema guzve... Bar je iznenadjujuce lep grad, u odnosu na ono sto sam ocekivao (zeleznica, luka...). Uvek iskoritim da se provozam po CG i slazem se da je priroda bila izdasna, a i primorje je profitiralo time sto je na pomorskim mapama bilo vrlo zastupljeno, pa se mesaju razne arhitekture, cudesa... Ipak, to treba iskoristiti pametno, a u CG je pametno sve sto se naplati zestoko... U jednoj turi Bar-Igalo, stali smo u svakom gradu i malo skitali. Nema mesta gde neko za nesto nije trazio 2 ili 3€.Bar je jedini urbanistički rešen grad na primorju. I jeste lep. Mada, mene CG neće dugooooooo videti osim poslom.pedja napisao: Bar je iznenadjujuce lep grad,

Kada i odem tri dana njihovog mora mi je sasvim dosta, taman dovoljmo da se opet vratim pentranju po planinama voznjom MTB
 Kada i odem tri dana njihovog mora mi je sasvim dosta, taman dovoljmo da se opet vratim pentranju po planinama voznjom MTB 

samo ako je rodbina nenaoružana.BAJKER napisao:Cg je dobra samo ako imas rodbinu i to sa zenine strane

Da dobiješ neku crevnu infekciju.BAJKER napisao: Kada i odem tri dana njihovog mora mi je sasvim dosta

]
 ]A šta misliš, da se on milom oženio odande?paja napisao:samo ako je rodbina nenaoružana.BAJKER napisao:Cg je dobra samo ako imas rodbinu i to sa zenine strane

Ako prenebregnem sve ostale stvari koje bi mogle da me iritiraju dole, ne mogu da pređem preko toga da neko ko hoće da razvija turizam nije u stanju da napravi ljudski vodovod, kanalizaciju i preradu otpadnih voda. Hvala, ali ne hvala.paja napisao:Da dobiješ neku crevnu infekciju.BAJKER napisao: Kada i odem tri dana njihovog mora mi je sasvim dosta
Cuj nenaoruzana, jos drze pradjedove livore iz vremena Crnogorsko -Turskijeh ratova samo im je dzebana potrosenapaja napisao: samo ako je rodbina nenaoružana.
Da dobiješ neku crevnu infekciju.