Koliko je samo puta okrenuo alternator dok je uspeo da ga izvadi... Stvarno frustrirajuće. A za mene još jedan razlog više da ne razmišljam o vag vozilima
Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Pogledao sam sinoć celu Sretenovu epizodu. Čovek me oduševljava svojim ponašanjem kad nešto krene po zlu, a sa ovim Bentlijem sve ide tako.
Koliko je samo puta okrenuo alternator dok je uspeo da ga izvadi... Stvarno frustrirajuće. A za mene još jedan razlog više da ne razmišljam o vag vozilima
Domaće auto emisije
Ocigledno ga je odrzavo neki priuceni hasan iz frankfurta i opet pored toga motor je osto citav tako da je to plus za fauve.
Re: Domaće auto emisije
Pored onakvog neodrzavanja i čestog kuvanja motora da on i delje radi kako treba je neverovatno. Problem jeste što je motor prevelik za onaj prostor pa je na istom teško raditi. Zamena dva šrafa glave da srede mešanje antifriza. Ali čovek pristupa popravkama studiozno i mora da bude rezultata. Jedva čekam da sredi mašinu mada pretpostavljam da mu je ovo zbog traženja novih gledalaca je bentli/vagen popularan. Čudi me da maserati nije toliko dobro propraćen.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk