Daj bre, bile bi pune reke VW-a.HKS napisao:^ Prvi macici se u vodu bacaju.
Sent from my m2 using Tapatalk
VW Golf VII
Re: VW Golf VII
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Da, ali za trke.
https://en.wikipedia.org/wiki/Dual-clut ... on#History
The first series production road car with a DCT was the 2003 Volkswagen Golf Mk4 R32
The first series production road car with a DCT was the 2003 Volkswagen Golf Mk4 R32
Odakle ovaj info, ja sam bio ubedjen da je jedan od najpouzdanijih automatika?perfiko napisao:Ne pricam o inovaciji, vec o tome , da je DSG, koliko znam, najčešći uzrok opoziva u VW-u.
Kako god, predstavljena je inovacija marta 1985 na sajmu u Zenevi kao proizvod koji funkcionise i moze se koristiti u serijskoj proizvodnji. Originalni naziv je PDK.HKS napisao:Da, ali za trke.
Cinjenica je da to nije VW izum koji se tada hvalio sa 3 brzinskim planetarnim automatikom od ZF u Golfu 1.8 benzincu.
Ako se ne varam, zbog DSG-a je opozvano cca 1.600.000 VW automobila u svetu.Scuderia napisao:Odakle ovaj info, ja sam bio ubedjen da je jedan od najpouzdanijih automatika?perfiko napisao:Ne pricam o inovaciji, vec o tome , da je DSG, koliko znam, najčešći uzrok opoziva u VW-u.
Ne sećam se da je VW imao većeg opoziva.
Dakle ne pričam o pouzdanosti u odnosu na druge automatike.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Pa šta? Opoziv može da bude i zamena tečnosti, update softvera ili neka treća glupost.
Opoziv se može posmatrati i pozitivno, fabrika misli na svoje kupce i korisnike, rešava im problem. Podjednako bitno da nešto ne crkne je i usluga nakon što crkne ili preventivni opoziv.
Tapatalk
Opoziv se može posmatrati i pozitivno, fabrika misli na svoje kupce i korisnike, rešava im problem. Podjednako bitno da nešto ne crkne je i usluga nakon što crkne ili preventivni opoziv.
Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Zavisi kako se uzme. Ako je Tojota/Honda u pitanju, onda se pljuje po kvalitetu.
Ako je VW, onda je to jedan lep gest.
Ako je BMW u pitanju: nije se desilo.
Ako je VW, onda je to jedan lep gest.
Ako je BMW u pitanju: nije se desilo.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pa ništa, ne opozivaš nešto što se u praksi pokazalo da radi kako treba, već nešto što se pokazalo da ne radi kako treba i da postoji opravdana sumnja da neće raditi kako treba u bliskoj budućnosti čak i tamo gde trenutno radi.nidza napisao:Pa šta? Opoziv može da bude i zamena tečnosti, update softvera ili neka treća glupost.
Tapatalk
http://www.autobild.de/marken-modelle/v ... -facelift/

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... pkOYKuMhBU

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... pkOYKuMhBU

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma to je nista, ako nije valjalo opozvano je i popravljeno, nisam cuo nakon toga da opet crkavaju nakon toliko hiljada km pa da sad postoji neka sumnja.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pristojan FL, ne svidja mi se sto je R lineu skroz ubijena agresivnost, nadam se da je R ostao drugaciji kao i kod preFL sedmice.
Zasto DSG ne ide u limuzine, npr A6 3.0 TDI, A8 i slicno?