30 sklekova sa 125kg je za respect,
ja sa 116kg uradim 20 i to ne uvek...
zgib je za mene misaona imenica.
Od dodataka hrani protein, L karnitin i glutamin mi je ok, dobar ortak mi sa
komb. eca završio na VMA
Dobro, ja sam bas ozbiljno ranije vezbao, a misice, kao ni salo, ne gubim, zbog insulina verovatno, sve se nekako samo talozi.
Imam snagu u gornjem delu tela, ali zato donji i srednji deo tela, kao i kondicija, na nivou zene od 50kg
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Teoretski je tako, ali je u praksi situacija malo drugacija, ovi nizi ce tesko ispratiti vislje ljude u trcanju koji imaju duze noge, kod vezbi gde treba cimanjem savladati nesto momenat je drugaciji, kod npr. zastave, kod visljeg coveka mnogo je veca poluga kada mu teze noge vise na vecoj razdaljini itd.
Evo pricam danas sa drugom koji pegla apsolutne i to skroz pravilno, a ne kao ja da se izvlacim nadlakticama, mozemo da uradimo isto zgibova, isto sklekova, ja mogu mnogo vise trcati, ali on ima 20kg manje.
Znaci nije cak ni relativna snaga toliko bitna jer smo tu manje vise isti.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
U principu da, mada bi u teoriji trebalo biti lakše onom ko ima kraće ekstremitete, kraću podlakticu i nadlakticu npr. Uostalom zato su gimnastičari visoki po metar, čik radi ona čuda na karikama sa nogama od metar i po. Verovatno jeste moguće, ali uz neproporcionalno veći uloženi napor i trud.
HKS napisao:Ako imas normalnu tezinu (tj normalan BMI), onda nema da se pravdas kako je tebi teze raditi zgibove od nekoga ko je laksi od tebe al je zato nizi.
Apsolutno potpuno netacno
Jedna stvar su poluge koje nisu iste ako imas duze noge i ruke, a pored toga noge ni malo ne pomazu kod zgibova iliti samo dodaju "beskorisnu" masu, a sto si visi masa nogu je veca. Isto vazi i za sve misice / delove tela koji ne ucestvuju u toj vezbi.
Kolika je prosecna visina bodybuilder-a?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa onda ti je i glava za zgibove beskorisna, mnogo vise nego noge. Prilično je teška, a troši mnogo više kisionika, nego noge koje vise. Pogotovo kad dođe stani pani
Što znači da smo mi glavati hendikepirani.