Dobro veče
Re: Dobro veče
Svi ste tu, a mene nema
Pozdrav iz kišovite Slovenije
Pre neki dan u Kumodraskoj. Oplakao sam

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mat crna zastava i kamen koji drzi vrata wtf
@Ekipa u Kolacicu, daj saljite kolace

@Ekipa u Kolacicu, daj saljite kolace
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Laku noc opet. 
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
A gde idete? 
Dobro nedeljno jutro
dobro jutro radni narode... a i vi ostali...
jbt jutros idem na posao, malo se zaukao da stignem na vreme, kisica sipi, odjednom ispred mene crvene pozicije, ali totalno cudno izgledaju, prilazim im brzo i ne mogu da se opasuljim sta se dogadja, da li su dva auta jedan ispred drugog, koliko su udaljeni, nista, svetlost se prelama kroz soferku, i tek kad sam mu prisao skontam da car vozi tj mili sredinom puta po beloj liniji, zagradio obe trake i ne mrda, a nijedno svetlo za tablicu mu ne radi... jako los trip, pogotovo sto je vozio bas sporo...
jbt jutros idem na posao, malo se zaukao da stignem na vreme, kisica sipi, odjednom ispred mene crvene pozicije, ali totalno cudno izgledaju, prilazim im brzo i ne mogu da se opasuljim sta se dogadja, da li su dva auta jedan ispred drugog, koliko su udaljeni, nista, svetlost se prelama kroz soferku, i tek kad sam mu prisao skontam da car vozi tj mili sredinom puta po beloj liniji, zagradio obe trake i ne mrda, a nijedno svetlo za tablicu mu ne radi... jako los trip, pogotovo sto je vozio bas sporo...
Uvek mi je bila frka da vozim nedeljom ujutro. Svašta tada može da se vidi, a naizgled si sam u saobraćaju.
da znas... sad videh da nisam napisao, sve se dogadja na autoputu...
juce umreh od smeha, prolazim pored neke pekare a ispred parkirana bmw kockica, neka sva sa rejsing detaljima, i na gepeku zalepljeno gti crvenim slovima, original font...
mislim da cu ga vidjati opet, moram to da slikam
juce umreh od smeha, prolazim pored neke pekare a ispred parkirana bmw kockica, neka sva sa rejsing detaljima, i na gepeku zalepljeno gti crvenim slovima, original font...
mislim da cu ga vidjati opet, moram to da slikam
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sa ovom kišom čudo... Sinoć gledam, ljudi voze k'o budale, a u retrovizore niko ne gleda. 
Širim haos!
Ne vredi ni da gledaju, obično se kapi kiše tu zalepe.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
NS i kiša.Juče ceo dan vozio po gradu i baš žalim što nemam kameru za snimanje saobraćaja. [AMBULANCE]