Dosta 7 dana. Napunih se negativne energije
Parkiranje
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Parkiranje
Sutra letim
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Trebao si sa Ogijem na pice, da ti objasni da i od goreg ima gore 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Ladno i bez blama parkirali. 

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Prosledi im na mejl uz vreme i mesto. Stavi neki clickbait subject, tipa, ZA UNUTRASNJU KONTROLU.
Verovatno ce ih boleti uvo, sto kaze Nada Macura, nije u redu prijavljivati kolege...
Verovatno ce ih boleti uvo, sto kaze Nada Macura, nije u redu prijavljivati kolege...
Да пренесем са форума Беобилд, где сам поставио исто ове слике паркирања бахатих
Бахати дебил у мозак са СУВ-ићем Алфа Ромео Стелвио (Stelvio) – БГ 1290 ЗЕ, ни мање ни више него у парк, а паркинг је ту одмах, било је празних места. Блок 38, понедељак-05.новембар 2018. код кафане-пица бар „Кишобран“, иначе име ове кафане је исписано, наравно на енглеском, Umbrella. http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic. ... 84#p579396

private image upload
Ни мање ни више него целим комбијем на зелену површину. Поента је у томе што је овај сРанац, дебилни босанчерос у мозак, оставио комби у кругу блока зграде где су дечија игралишта и то још на зеленој површини. То је одмах преко пута пијаце "Бежанијска коса", а блок зграда је оивичен улицама Љубинке Бобић, Недељка Гвозденовића, Виктора Новака и Неде Спасојевић.
Црвени Пежо 206 који се делимично види на другој слици, барем није остављен на зеленој површини него на бетонској стази која иде према трафостаници.
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic. ... 84#p580162

Бахати дебил у мозак са СУВ-ићем Алфа Ромео Стелвио (Stelvio) – БГ 1290 ЗЕ, ни мање ни више него у парк, а паркинг је ту одмах, било је празних места. Блок 38, понедељак-05.новембар 2018. код кафане-пица бар „Кишобран“, иначе име ове кафане је исписано, наравно на енглеском, Umbrella. http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic. ... 84#p579396

private image uploadНи мање ни више него целим комбијем на зелену површину. Поента је у томе што је овај сРанац, дебилни босанчерос у мозак, оставио комби у кругу блока зграде где су дечија игралишта и то још на зеленој површини. То је одмах преко пута пијаце "Бежанијска коса", а блок зграда је оивичен улицама Љубинке Бобић, Недељка Гвозденовића, Виктора Новака и Неде Спасојевић.
Црвени Пежо 206 који се делимично види на другој слици, барем није остављен на зеленој површини него на бетонској стази која иде према трафостаници.
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic. ... 84#p580162

U blokovima je generalno guzva za parking. Mozda je ovaj sa Alfom parkirao vece pre jer nije bilo slobodnog parkinga.
Bio sam u istoj situaciji, uvece posle 9 nema sanse da nadjes parking pa smo parkirali gde god nadjemo slobodan prostor.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Bio sam u istoj situaciji, uvece posle 9 nema sanse da nadjes parking pa smo parkirali gde god nadjemo slobodan prostor.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Тај са Алфом је гост те кафане, није станар из блока 38. Није му то први пут да тако бахато остави кола на зелену површину, а сад сам га ето први пут ухватио да га сликам у његовој бахатости.
Njemacka kazu, ne znam bas da moze ovdje parkirati 
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Jutros sa ženom i detetom krećem kod lekara, kad neki u Citroenu C4 mi skroz blokirao auto. Čekao sam par minuta da vidim da li će se pojaviti i odustao. Sreća pa imam drugi auto i ključevi su uvek u džepu.
Šteta što nisam slikao.
Razumem ja da nema mesta, da je sve veći haos za parking svuda, ali ja za 20 godina nikog nisam blokirao na duže od 2 minuta i to uvek tako da mi je auto uvek na oku.
I dalje je tamo. Nije pomerio. Verovatno je tip ubeđen da je normalno parkirao.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
Šteta što nisam slikao.
Razumem ja da nema mesta, da je sve veći haos za parking svuda, ali ja za 20 godina nikog nisam blokirao na duže od 2 minuta i to uvek tako da mi je auto uvek na oku.
I dalje je tamo. Nije pomerio. Verovatno je tip ubeđen da je normalno parkirao.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
A zasto ne zoves pauka?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Da bi ti pauk dosao moras bar 4x da zoves u periodu od 2 sata pa onda mozda dodju u toku treceg.
Tako sam ja stao na poslednje slobodno mesto i kad sam se vraćao posle par sati parking poluprazan,svi okolo otišli a moj auto kao i ovaj,ni tu ni tamo na praznom parkingu.pedjaks napisao:Majstor !
t