Ali,od ovog M4,ce svakako biti manje,nego li za GranTurisma,Carreru,GT-Ra,Gallarda,SLS... To samo(bar ja) hteli da kazemo
BMW Serija 4 - Coupe, Cabrio, Grancoupe & M4
Re: BMW Serija 4
Da se ne lazemo,odrzavanje je sve samo ne jeftino i za Floydov,Lakijev i moj BMW(mali servis kod stefanovica 450E,pa vidite 
 )
Ali,od ovog M4,ce svakako biti manje,nego li za GranTurisma,Carreru,GT-Ra,Gallarda,SLS... To samo(bar ja) hteli da kazemo

- starac vujadin
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

@Floyd
Ne vidim šta bi više mogli da urade...jedino da "iznenade" da stave tri turba, što je po meni besmisleno, ali eto da naprave neku tehnološku kerefeku.

Ne vidim šta bi više mogli da urade...jedino da "iznenade" da stave tri turba, što je po meni besmisleno, ali eto da naprave neku tehnološku kerefeku.
Videcemo sta ce biti ali ce sigurno biti nekih vecih modifikacija pa ce i cene odrzavanja biti velike...nema sanse da bude u rangu x35i, mada bi bilo lepo 
Ali ja ipak mislim da su trebali V8 iz M5 da stave u M3

Ali ja ipak mislim da su trebali V8 iz M5 da stave u M3
Sličan primer smo imali sa prethodnom serijom 1 gde je postojao 135i pa je izašao 1m koji je koristio sličan 3.0 motor ali sam auto nije imao veze 135i pa čak ni sa novom generacijom u m135i(1m je neuporedivo ozbiljniji i skuplji auto).
m3 je najbitniji m auto i sigurno da će biti vrhunski u svakom pogledu i neće moći da se poredi sa tjuniranim 335i. Jedina 'mana' će biti turbo motor koji nikad neće moći da pruži taj osećaj ali jednostavno u takvom vremenu živimo i tu nema šta mnogo da se priča osim da će sigurno imati više snage kroz više obrtaja uz manju potrošnju od prethodnika.

m3 je najbitniji m auto i sigurno da će biti vrhunski u svakom pogledu i neće moći da se poredi sa tjuniranim 335i. Jedina 'mana' će biti turbo motor koji nikad neće moći da pruži taj osećaj ali jednostavno u takvom vremenu živimo i tu nema šta mnogo da se priča osim da će sigurno imati više snage kroz više obrtaja uz manju potrošnju od prethodnika.
Ja sam ga poredio sa E92 M3. Rega i potrosnja mozda budu na nivou x35i. Ostale stvari sigurno da moraju biti skuplje, nisam mislio bukvalno.

A sta mislis,hoce li biti jeftinije odrzavanje za M4 nego za Veyrona?Wolfy napisao: Ali,od ovog M4,ce svakako biti manje,nego li za GranTurisma,Carreru,GT-Ra,Gallarda,SLS... To samo(bar ja) hteli da kazemo
Svidja mi se ovaj kupe opasno,bas je dobar.
A motor,makar i identican bio,jasno vam je da ce cene svega biti minimum 50% vece nego za 335i?
I kada je to M3 bio 65k?
Kod nas je do kraja bio 73.000e,a cabrio se jos uvek prodaje i kosta 78.000e(u Nemackoj 80.000e sa automatikom,4.000e manje sa manuelnim,ali kod nas ne moze ni da se poruci manuelni ako se ne varam,barem nema cena za njega)...
A sto kaze Aca,takav M3 ne zelis da vozis,bez minimum 15.000e opreme(a da bude bas dobar,jedno 30k),nije to to.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam skroman i zadovoljio bih se da 435d 

- maxer
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
 - Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Ja sam još skromniji i dovoljan mi je 420d  

Dobar je, dobar je.
Obično mi sa vremenom neki model ''legne''. Ovaj mi se sve manje dopada. Nekako su preterali u razvlačenju karoserije. 
Srećom, tu je nova Dvojka da izvadi stvar.

Srećom, tu je nova Dvojka da izvadi stvar.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin

Ja sam još skromniji i bio bih više nego zadovoljan sa E92 325ix sa šalt getribom i šibedahom. Za Srbiju više nego dovoljno.

Ja jos skromniji 
 Naravno ruznog spojlera i felni bez 
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =SportsCar

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =SportsCar
- maxer
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
 - Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Meni se na ovoj 4-ci ne sviđa samo jedan detalj: ovaj okrugli, mali, završetak izduva. Totalno mi odudara od ostatka vozila.
Tu su trebala da dođu dva široka pravougaonična završetka.

Tu su trebala da dođu dva široka pravougaonična završetka.
- starac vujadin

...pa da liči na Mercedesove izduve...dovoljno je što sa ovim radvojenim okruglim oponašaju Audi, ali to je postao opšti trend, pa kao može da prođe...

Ni meni se ne svidjaju izduvi kod F30...