Stigla zima...
Re: Stigla zima!
Svi sad kotrljamo modernije dizelase, tako da ovo i nije neka pomoc (tj ne verujem da bi iko to danas sipao u rezervoar svog auta, kao sto se cinilo pre 10+godina :smesko: ). Otac je u 605 srtd sipao zimi dizel:petrolej=4:1. Pred prvo paljenje izjutra, zimi, je cekao ciklus od 3 rada grejaca (kontakt dok se ne izgase grejaci x 3) i onda palio. Samo ti su grejaci jos sami po sebi drzali kontrolnu lampicu ~30sec, pa je taj proces trajaoooo.
Dobio sam novi akumulator jutros
Po kratkom postupku
Po kratkom postupku
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Otišao malopre da išpricam auto na OMV-u, malo da se odsoli i plakne, i sada mi je ceo auto oklopljen ledom 
ovi pravnici su stvarno genijalci :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=5N3x-TZzrRA
Sad ti ne treba voskiranje, jer imas fini sloj leda koji cuva farbu!Uroš S. napisao:Otišao malopre da išpricam auto na OMV-u, malo da se odsoli i plakne, i sada mi je ceo auto oklopljen ledom
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Gaginh0 napisao: +2C Italijanski automobili ne mogu da upale.
.
.
.
-29C Nemački automobili ne mogu da upale.
Jutros na
-13C (plus košava) Punto pali na pola ključa kao i uvek (ovo mu je treća zima) ,pa kači Golf 3 na kablove da ga nekako(par minuta verglanja) digne iz hipotermičke hibernacije :lol:
Moj Italijan je 6ta zima, nocas, nije upalio....
...iz prve, morao sam dva puta da verglam
...iz prve, morao sam dva puta da verglam
Kad je teško - Bax !
Liku se jutros ugasio auto ispred zgrade, pa smo ga kačili na kablove. Psovao je dizel za sve pare (Citroen van neki). Trebalo mu je jedno 6-7 minuta da upali, ali smo ga na kraju oporavili...
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Aj da ne otvaram novu temu nego ovde da pitam,jel valja paliti klimu u kolima na ovolikim minusima ? Znam da ova kucna ne sme da e pali . :mig:
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Svakako nećeš uspeti startovati kompresor.
Pali klimu bez problema, samo ce susac raditi
Zar on ne radi bez klime?
Znam da nema smisla paliti kompresor cak i da moze, jer koja je poenta hladiti auto, kada je napolju vec hladno
Jedino ako neko zeli -40 u kolima 
Znam da nema smisla paliti kompresor cak i da moze, jer koja je poenta hladiti auto, kada je napolju vec hladno
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A koja je fora npr kod auta koja imaju klimu koja stalno radi, tj ne radi kad se stisne ECON?
Jel tu radi taj kompresor i kad greje?
Jel tu radi taj kompresor i kad greje?
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Upravo to,nekim kolima stalno radi klima,pa cak i kad greje.