Sent from my Sony
Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Ma.niko ti vise ne igra
Imas Delije server, super.je.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Svratio danas kod drugara i vidim on igra,pa mi se igra sad malo 
Heroes III....ubedljivo najvise igrao sam i u MP, i dan danas cesto zaigram. Pre neki dan sam ih turio na fon, kao HD Verziju.
Posle toga Diablo 2 definitivno, mada kad sam video gameplay prvi put rekao sam da je sranje i da nikad necu igrati
, rest is History
.
Mozda bih spomenuo jos i Homeworld, Starlancer i Freelancer, Mechwarrior 3...i IV....ali nikada nisu zasenili H3 i D2
Posle toga Diablo 2 definitivno, mada kad sam video gameplay prvi put rekao sam da je sranje i da nikad necu igrati
Mozda bih spomenuo jos i Homeworld, Starlancer i Freelancer, Mechwarrior 3...i IV....ali nikada nisu zasenili H3 i D2
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@superboss
Odlicna lista
Odlicna lista
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Izlazi za par meseci Heroes 7, treba da bude pravi naslednik trojke i povratak na pravi put.superboss napisao:Heroes III....ubedljivo najvise igrao sam i u MP, i dan danas cesto zaigram. Pre neki dan sam ih turio na fon, kao HD Verziju.
Posle toga Diablo 2 definitivno, mada kad sam video gameplay prvi put rekao sam da je sranje i da nikad necu igrati, rest is History
.
1999te sam se odvaljivao od H3.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Svi su se odvaljivali. Pogotovo za vreme "bombardovanja" 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Bar kad je bilo struje 
PS4 pao na 250 evra. Kako su krenuli, deliće ih džaba 
Heroes 3... Isuse, koliko vremena je potroseno
Onda sam igrao Heroes 5 ili 6 i ginuo nocima, pa sam skoro instalirao sesticu, seo i igrao 20 sati, samo sa pauzama za wc 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Ja heroje nikad nisam igrao, smarali su me, ali znam koja je pasija, svi oko mene su igrali.
Od toga sam igrao Warcraft. Homeworld i Freelancer kako da zaboravim. Pre toga X Wing, Tie Fighter... Alien vs Predator i uostalom sve redom FPS, bio i ostao fan takvih igrica.
A pre toga Wing Commander, F1GP, Red Baron, Aces of Pacific, Aces over Europe...
Od toga sam igrao Warcraft. Homeworld i Freelancer kako da zaboravim. Pre toga X Wing, Tie Fighter... Alien vs Predator i uostalom sve redom FPS, bio i ostao fan takvih igrica.
A pre toga Wing Commander, F1GP, Red Baron, Aces of Pacific, Aces over Europe...
Warcraft 3 sam igrao obicno protiv 2 protivnika u igraonici, jer niko sem mene nije imao "neograniceno" sati u igraonici, sto govori o vremenu izdvojenom za counter, dungeon siege i warcraft 3 uglavnom. Drugaru sam uplatio 100 sati, da bi mogli svako jutro po 5 sati da pikamo DS
Dan danas znam sve skracenice na tastaturi za te tri igre.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Skidam Skyrim (znam, kasnim par godina
).
Dajte predlog za neku pucačinu, da odmorim mozak. Bilo bi kull da je u future ili steampunk fazonu. (probao neko Borderlands ?)
Uzeo sam Bioshock,ali me malo smara em je sve vreme u zatvorenom,em je rpg a njih vise volim kada su tu mačevi,magija i sl
Dajte predlog za neku pucačinu, da odmorim mozak. Bilo bi kull da je u future ili steampunk fazonu. (probao neko Borderlands ?)
Uzeo sam Bioshock,ali me malo smara em je sve vreme u zatvorenom,em je rpg a njih vise volim kada su tu mačevi,magija i sl
Ja sam igrao warcraft frozen throne I secam se da nisam mogao da pobedim komp na insane modu. Ne secam se koliko sam godina tada imao, ali jade da lupim 14.
Igrao sam I stronghold crusader, tu sam uspeo da ornem igricu, nije bila toliko teska. Genijalna strategija.
Igrao sam I stronghold crusader, tu sam uspeo da ornem igricu, nije bila toliko teska. Genijalna strategija.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
@stefanan
Nisi probao Bioshock Infinite? To je jedino što sam igrao od bioshokova i baš je dobar. Uklapa se u steampunk zahtev i najveći deo se igra na otvorenom.
Nisi probao Bioshock Infinite? To je jedino što sam igrao od bioshokova i baš je dobar. Uklapa se u steampunk zahtev i najveći deo se igra na otvorenom.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Skoro pa isto i kod mene a od 2003. na ovamo (od prve javne Beta verzije) skoro jedino da sam igrao MP verzijiju Vietcong-a. Savršen i jednostavan a u pucanju izuzetno realističan FPS. Najviše volim mape predviđene za MP obračun sa snajperima.nidza napisao:Ja heroje nikad nisam igrao, smarali su me, ali znam koja je pasija, svi oko mene su igrali.
stefanane,
da li si igrao ovo (starija ali sa odličnom grafikom):
https://youtu.be/LJg8yh5gk0M
Meni se baš sviđa, nije ništa komplikovana, povremeno dobro zezanje sa različitim dronovima ... itd.