Nov automobil - budžet 25k
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Nov automobil - budžet 25k
Ni ja ne vidim neku veliku zabrinutost, nije to stan pa da se razmislja. Preziveli ljudi i 90te sa automobilima, a ne ove dirigovane ratove.
Sent from my iPhone using Tapatalk
90ih nije bilo lizinga i kredita
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nije bilo nicega, to svi znamo. Sada na rate svako moze da sedne u pristojan auto, naravno dobrovoljno. Ko nece, ne mora.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Daj za učešće, daj ratu za auto, daj ratu za lizing, sipaj ovaj bolji benzin jer ipak nov je, nakupi se.
Posetite www.garaza.rs !
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Za par godina ce prosecna plata biti 1700e pa ce sve to biti lakse 
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Džabe im. 1000e pre 5 godina i danas ne vrede isto. Za još 5 godina tek neće vredeti. To samo još u ušima onako zvučno deluje. Kad imaš u rukama brže ode nego što se misli.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Probah danas Fronteru, sa slabijim 1,2 MHEV sklopom ( 100 "plus" 28 ks ). Sa jačim MHEV sklopom ( 136 "plus" 28 ks ) u GS opremi je 24.500.
Dopalo mi se kako ide.
Jedna stvar mi se posebno dopala - u odnosu na Yaris Cross. Uz uvažavanje činjenice da je Frontera MHEV, a Yaris Cross je klasičan hibrid, pa Yaris Cross u EV režimu može da postigne veću brzinu pre nego u vožnji dodje do restarta SUS-a.
Naime, mada su oba pogonska sklopa na bazi 3-cilindričnog SUS-a, tokom vožnje u EV režimu Yaris Cross se primetno više zatrese kada dolazi do restarta SUS-a ( a i za vreme kasnijeg rada SUS-a u Fronteri se manje osete vibracije benzinskog motora ).
Bar je to neki moj utisak.
Dopalo mi se kako ide.
Jedna stvar mi se posebno dopala - u odnosu na Yaris Cross. Uz uvažavanje činjenice da je Frontera MHEV, a Yaris Cross je klasičan hibrid, pa Yaris Cross u EV režimu može da postigne veću brzinu pre nego u vožnji dodje do restarta SUS-a.
Naime, mada su oba pogonska sklopa na bazi 3-cilindričnog SUS-a, tokom vožnje u EV režimu Yaris Cross se primetno više zatrese kada dolazi do restarta SUS-a ( a i za vreme kasnijeg rada SUS-a u Fronteri se manje osete vibracije benzinskog motora ).
Bar je to neki moj utisak.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
To je 1.2 Puretech, dakle turbo?
Posetite www.garaza.rs !
Kad spomenuste PSA, sa tom motorizacijom i u dobrom paketu dolazi i Citroen C4 - dobra kupovina za budžet ove teme