Uroš S. napisao:Skoro je jedan "Švajcarac", pre par dana zatvorio izlaz sa benz. pumpe, uz to stoji po sred pešačkog. Naravno BMW, ćale se provlači pored i pita ga jel tako i u Švajcarskoj radi, on nešto krenuo da napušava i krenuo za nama nešto kao cima volan zaleće se.
Morao sam i da napušim jednog sa Panamerom takođe Švajcarca jer je kenjao nešto matorom od bukvalno 75 godina u Vartburgu, da, Vartburgu, pošto mu je matori svirnuo da se skloni sa mesta na pumpi jer je odavno platio i seo u kola, i mali debeli bilmez izlazi napolje da sere matorom, bila mu je tu neka kurva na suvozačkom koja se pridružila napušavanju dekice, morao sam da ga izmarširam nazad u auto, samo je pogledao u pod i bez reči otišao. Klasičan kompleksaš, pokažeš zube i pretvori se u miša.
Baš nisam zapazio da su nešto obzirni i propuštaju pešake, naprotiv, najbahatiji su učesnici u saobraćaju. Moraju u CH da budu manji od makovog zrna pa je to ponašanje i očekivano.
Magla
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Magla
Ihh, Ghibli je bombona
Sto se tice gastarbajtera,evo,jedna situacija se bas sinoc dogodila... Kupujem ti ja picu ,oko 3 ujutru u Pizza Cutu... Lik mi stavi na otvor 3 parceta pice,ja se odaljim malo da stavim prvo kusur u dzep,a car iz novog Bmwa 5, stane da kupi picu,ja ga kucnem po ramenu,kazem samo malo,on se okrene,pogleda me i totalno iskulira... Onda sam ga lepo gurnuo,pa kada je pao i isprljao koznu jaknu,krenuo nesto da skakuce od besa, u medjuvremenu je njegov drugar izasao iz kola,gde je moj drugar izasao i rekao mu da sedne nazad iste sekunde,pa se ovaj malo smirio,jer je skapirao da nece dobiti pomoc drugara,ali posto sam se ja iznervirao do tacke da vec ne mogu da ga iskuliram ,naterao sam ga da na kraju posle svega, stane metar od prozora,i da pusti svih 5oro ljudi tamo preko reda,dok sam ja iz kola jeo picu i gledao ga kako ih pusta. Tablice,Wien.
Da sve to bude ontopic,napolj je zaista bila velika magla
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sto se tice gastarbajtera,evo,jedna situacija se bas sinoc dogodila... Kupujem ti ja picu ,oko 3 ujutru u Pizza Cutu... Lik mi stavi na otvor 3 parceta pice,ja se odaljim malo da stavim prvo kusur u dzep,a car iz novog Bmwa 5, stane da kupi picu,ja ga kucnem po ramenu,kazem samo malo,on se okrene,pogleda me i totalno iskulira... Onda sam ga lepo gurnuo,pa kada je pao i isprljao koznu jaknu,krenuo nesto da skakuce od besa, u medjuvremenu je njegov drugar izasao iz kola,gde je moj drugar izasao i rekao mu da sedne nazad iste sekunde,pa se ovaj malo smirio,jer je skapirao da nece dobiti pomoc drugara,ali posto sam se ja iznervirao do tacke da vec ne mogu da ga iskuliram ,naterao sam ga da na kraju posle svega, stane metar od prozora,i da pusti svih 5oro ljudi tamo preko reda,dok sam ja iz kola jeo picu i gledao ga kako ih pusta. Tablice,Wien.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne brate,zaista pizdim bas zbog ovog sto kaze Floyd...
Otisli tamo,poceli da zaradjuju vise od nas ovde,pa se vrate da se kurobecaju,i lece komplekse,glume ludilo,misle da nekog bole stojko sto on vozi Bmwa i slicno...
Da vidis ti taj stav,i kako me je pogledao i odjebao pogledom,kao sam mu sitno trazio,sa plasticnom flasom vina u ruci...
Iskreno,da sam bio odmorniji,ili nervozniji,tesko bi se lik izvukao samo sa prljavom jaknom i cekanjem reda,posle onog skakutanja koje je izveo...
Otisli tamo,poceli da zaradjuju vise od nas ovde,pa se vrate da se kurobecaju,i lece komplekse,glume ludilo,misle da nekog bole stojko sto on vozi Bmwa i slicno...
Da vidis ti taj stav,i kako me je pogledao i odjebao pogledom,kao sam mu sitno trazio,sa plasticnom flasom vina u ruci...
Iskreno,da sam bio odmorniji,ili nervozniji,tesko bi se lik izvukao samo sa prljavom jaknom i cekanjem reda,posle onog skakutanja koje je izveo...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Xepoj87 napisao:Ihh, Ghibli je bombona![]()
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
NexT napisao:Odakle ti to?zdushan napisao:Koliko sam cuo, radari su kod nas zabranjeni, barem u smislu opreme kod kupovine novih vozila.
Mercedesi se i kod nas prodaju sa Pre Safe i Distronic-om... Koliko sam ja upucen... Znam za jednu w221 koja sigurno ima Distronic, kupljena u O brigada
To sam cuo od coveka koji ga vozi. Njegov gazda je insistirao na radaru (i jos nekim dodatnim stvarima) tako da je auto narucen u nemackoj, ovaj moj drugar je dobio avionsku kartu da ode u D i da ga doveze.
Ponavljam, nista ne tvrdim, samo prenosim sta mi je receno: Navodno, i vojska i policija prave problem, i zbog toga je kod nas sistem nedostupan.
Ja se uopste ne razumem u te "premiJume", ali verujem da ovde ima dosta strucnjaka koji znaju sve o tome.