Ma ne bre, to je jedan od modela iz te generacije koji mi se svidjao. S i CL su zadrzali taj elegantan look i enterijer u kome se osecas kao u sobi. W204, W212 su mi hladni, nemaju tu toplu mercedesovsku dusu koju su imali W211 i CLK npr.
A felne, nikakvo preterivanje, max fabricka velicina
Heroj, (vezano za karbon spojler) moguce, nije karbon mnogo skup* pa da bude cudno sto je on u pitanju, a nekako se "podrazumeva" za sportske aute...
* Vecina misli da je skup, ne znam zasto ali verovatno sto auto industrija zaradjuje na njemu ko zna koliko, Ali moje veslo od 800 grama karbona kosta 200e, camac od 12kg karbona kosta 3000e, a to su prodajne cene, proizvodnja je jeftinija. Ovakav spojler ima oko 200 grama, ne verujem da ima vise, tako da ne kosta vise od 50e za proizvodnju.
Čitam komentare o enterijeru, pa zar nije isti kao na sada vec prethodnom? I ne-restyle je imao u poslednjim serijama ovakav volan.
Generalno, ne dopadaju mi se novi Mercedesi kao prethodnici. Aktuelni C i E ne restyle su mi odlični, baš onakvi kakvi treba da budu. Onda su ih zeznuli sa FL.
SL - meni lepši prethodnik
ML --//--
GL --//--
Takođe mi se ne dopada što je enterijer manje-više isti princip od A klase do SL-a od 200000€
E klasa sa ovim novim prednjim delom izgleda kao neki Hyundai. Mnogo moćniji look je bio s prethodnim.
Ta klasa je oduvek bila prepoznatljiva po 2 odvojena fara.
Ne obracas paznju izgleda...
95% enterijera nije isto,cak ni pepeljara...
Maltene je sve promenjeno...
Ipak je ovo restyle,ne zaboravi...
Niko ovoliko ne menja enterijer i exterijer u restilizaciji,kao sto je Mercedes uradio u C i E klasi...
Sve je slicno,ali nista isto.
Svaka im cast,napokon E klasa izgleda kako ta klasa i treba da izgleda.
Da ti nabrojim sta nije isto:
Volan,komande sedista,instrumenti,ekran navigacije,komande radija/navigacije,komande navigacije kod naslona za ruku,naslon za ruku,sve lajsne enterijera, ceo centralni stub sa svim delovima enterijera,dodate dodatne lajsne sa strane istog,sedista,izduvi za ventilaciju,mrezice,rucica menjaca,komande klime i jos dosta stvari koje se ne vide na ovim slikama koje si ti okacio...
Sta je isto:
komande za prozore,dugmici za memoriju sedista,otkljucavanje/zakljucavanje na vratima,start/stop dugme.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.