Ovaj Alfin SUV bih rekao da je u kategoriji ove dvojice.
Alfa Romeo Stelvio
Re: Alfa Romeo SUV
Pa pricam realno... Pojavio se kasnije i kao da su se u Audiju trudili da svaki detalj bude bolji nego na X1. Na stranu sto se X1 sigurno mnogo bolje vozi i ima jaci motor i performanse, ali za sve ostalo je Q3 meni licno savremenije, lepse i verujem kvalitetnije vozilo (materijali u enterijeru su za klasu bolji).
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Alfa Romeo SUV
Slazem se ali znam da ti se Q3 nikako nije svideo dok je X1 cak bio i u uzem izboru za sledeci auto 
Sve cesce vidjam ovde Q3 i mogu da kazem da je simpa sto u pocetku prodaje nisam mislio.
Sve cesce vidjam ovde Q3 i mogu da kazem da je simpa sto u pocetku prodaje nisam mislio.
Kad smo vec u offu, moram da kazem da me je Q5 facelift bas prijatno iznenadio

Počelo testiranje Alfinog terenca, na dobro poznatoj osnovi.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HNTDhFxRhg

Q3 je prilicno lep i praktican automobil, ali nikada sebe ne bih uvredio kupovinom tog auta.Texonja napisao:Pa pricam realno... Pojavio se kasnije i kao da su se u Audiju trudili da svaki detalj bude bolji nego na X1. Na stranu sto se X1 sigurno mnogo bolje vozi i ima jaci motor i performanse, ali za sve ostalo je Q3 meni licno savremenije, lepse i verujem kvalitetnije vozilo (materijali u enterijeru su za klasu bolji).![]()
Pre svega jer mi u enterijer turaju onaj iz A1, a konkurencija nudi enterijere iz A klase i serije 1 u novom X1.
Debilizam, posebne vrste od strane VW-a.
Dobra sisa zlata vredi.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Bar ce ga pedstaviti jedno 2 godine ranije 
Re: Alfa Romeo Stelvio

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Alfa Romeo Stelvio
Pa naravno...čuveni prevoj i divan put. Odlično izabrano ime...nadam se da če vozilo biti u skladu s imenom.