(plin uvek do vrha). 
No kada idem negde dalje uvek pun rezervoar i tako i dopunjavam. Dakle - nisam baš najgori od sve đece ovde.
Moj matori je opet drugačiji, on uvek ima pun rezervoar benzina.

(plin uvek do vrha). 

Zajebeš se, jer veruješ bordu. Bord ti kaže imaš goriva za 200km, a tvoja destinacija je na 30-40km. Pomisliš, nema nikakve frke. I onda kreneš da se penješ, i samo gledaš kako rapidno pada cifra, dok si trepnuo padne ispod 100, a prešao si tek par kilometara uzbrdo. To ne znači da si potrošio 100km goriva već da je bord prilagodio procenu novoj potrošnji. Tu treba imati hladnu glavu i znati da će isto tako u silasku potrošnja ići na drugu stranu.pedja napisao: 15 Feb 2025, 14:40 Kako?!?!
Da li je moguće da ljudi negde kreću bez dovoljno goriva. Posebno tokom zime, i u "nedođijama", kada možeš ostati negde na putu zavejan i sl?
Ma samo usađena loša navika iz vremena puno manjih primanja, kada se plata (uz to i jedina u porodici tada) bukvalno razvlačila do prvog do prvog i kada je bilo puno sipati/potrošiti odjednom za ceo rezervoar. No čak i kada sam jedno vreme imao potpuno besplatno gorivo bez ograničenja (firma plaćala sve, bez obzira da li je potrošeno za poslovne ili privatne potrebe) - opet sam sipao tako... No sa plinom se eto ponašam drugačije.nidza napisao: 15 Feb 2025, 14:51 Šta tačno dobiješ time što 3x češće ideš na pumpu nego što bi inače, da sipaš pun svaki put?