I obavezno da ponesu lopateNexT napisao:Zovite komunalnu, nek rade i oni nesto.
Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO
- sErGiO
- Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V
Što jel da biju nekog lopatama ili...
Nisam uspeo da slikam situaciju jer se sve odigralo u sekundi, idem Bulevarom kralja Aleksandra od Vuka ka Ustaničkoj, otvara se semafor na uglu sa Sinđelićevom ulicom i ja prolazim, u jednom trenutku iz Sinđelićeve izleće policijski auto, prošavši na crveno, sa upaljenom rotacijom ali bez sirene i seče bulevar bez pardona. Da sam bio malo bliže bio bi to sudar sa smrtnim posledicama, a verovatno bi ja bio kriv 
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kod mene u kraju, kod pijace, vikend, prisutni komunalci, a pored baja ispira kamion betonjerku i pravo u kisnu kanalizaciju...Martin napisao:
Gde li je sada komunalna policija da ga "bije"?
Tptlk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To je w123. Ne smes nista da kazes 
veceras Audi A6 iz vlade, ne radi desno oboreno, upaljene i prednje i zadnje maglenke
veceras Audi A6 iz vlade, ne radi desno oboreno, upaljene i prednje i zadnje maglenke
Moglo je tu jos da se natovari. 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Zamolio bi one koji u sedan nisu uspeli da spakuju čak ni televizor za taštu da ne komentarišu 
- BobRock
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
grujicd napisao:Zamolio bi one koji u sedan nisu uspeli da spakuju čak ni televizor za taštu da ne komentarišu
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Jutros na auto putu izmedju opstine i arene, tri pametnjakovica "prelaze" auto put, zao mi sto nisam stigao da slikam.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U Rusiji kada zgaze nekog ko tako prelazi autoput, dođu naprave zapisnik, odnesu ga, i ajd' zdravo. Nikakve prijave, ništa. A ovde još da robijaš budalu.
Inače što se autoputa tiše, neki dan kad sam išao na FG, malo ispred Pećinaca, između traka pas.
Na njegovu i sreću vozača, opredelio se da glođe kosku na travi.
Inače što se autoputa tiše, neki dan kad sam išao na FG, malo ispred Pećinaca, između traka pas.
Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
^^^ nij baš,sećam se da je "zaštićeni svedok " Ljubiša Buha Čume ubio pešaka na autoputu pa nije ležao jer nije bio kriv...mada ko zna, možda je "pošteđen" zatvora zbog dogovora sa državom 
- mljacko
- Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
- Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
- Kontakt:
Texonja napisao:![]()
Odlicna tema! Voleo bih kada bismo ostavljali vidljivima registarske tablice ako se vide na autu kao sto je Nixa uradio.
Imam nekih u "arhivi". Evo ga za pocetak jedan brizni otac koji vozi dete u skolu. Los je kvalitet, ali poenta je prisutna i u losem kvalitetu fotke.
Nisam ni procitala tekst, odmah sam pocela da ocenjujem da li je to moj Puntisa.
Sta cu kada sam gresnica?!
P.S. Mogla bih i ja da slikam jedno bahato parkiranje...
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;