Sport
Re: Sport
A koga bi pozvao da bude taj centar?
Mislim fali nam mnogo toga, nije to tesko znati, al ne moz ih od blata napraviti. To i jeste trenutno najveci problem nase kosarke, jednostavno nemamo vise igrace kakve smo uvek imali.
Pa pre 10-15 god nas tim je imao igrace koji su vredeli ko svi ostali timovi zajedno na euru (mereno novcem) a danas nije ni blizu toga.
A za olimpijakos, kako je to tim bio napravljen kad su najbolji igraci otisli kad je Duda postavljen, dakle tim je potpuno izmenjen u odnosu nanproslu sezonu.
Mislim fali nam mnogo toga, nije to tesko znati, al ne moz ih od blata napraviti. To i jeste trenutno najveci problem nase kosarke, jednostavno nemamo vise igrace kakve smo uvek imali.
Pa pre 10-15 god nas tim je imao igrace koji su vredeli ko svi ostali timovi zajedno na euru (mereno novcem) a danas nije ni blizu toga.
A za olimpijakos, kako je to tim bio napravljen kad su najbolji igraci otisli kad je Duda postavljen, dakle tim je potpuno izmenjen u odnosu nanproslu sezonu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Centri koji fale a znacili bi: Milicic i Raduljica..
Sad ce neko reci, zvao Raduljicu, ovaj se nije odazvao itd. Stvari ocigledno nisu kakve nam se prikazuju i verovatno postoji neki veliki razlog zbog kog Raduljica nije hteo da igra u Dudinom timu..
Milic mozda ima problem sa kontrolom, ali boljeg centra nemamo.
Rakocevic bio najbolji suter, mogao je da igra za reprezentaciju, nije pozvan.. Satro Duda hoce mladu reprezentaciju.. Pa mora neko i da bude vodja tima, neko na koga bi se ugledali u igri, neko ko bi smeo da preuzme stvar u svoje ruke kada je najpotrebnije..
Marko Jaric.. Mozda on i Rakocevic ne mogu u istom timu da budu, ali jedan od njih svakako moze...
Sad ce neko reci, zvao Raduljicu, ovaj se nije odazvao itd. Stvari ocigledno nisu kakve nam se prikazuju i verovatno postoji neki veliki razlog zbog kog Raduljica nije hteo da igra u Dudinom timu..
Milic mozda ima problem sa kontrolom, ali boljeg centra nemamo.
Rakocevic bio najbolji suter, mogao je da igra za reprezentaciju, nije pozvan.. Satro Duda hoce mladu reprezentaciju.. Pa mora neko i da bude vodja tima, neko na koga bi se ugledali u igri, neko ko bi smeo da preuzme stvar u svoje ruke kada je najpotrebnije..
Marko Jaric.. Mozda on i Rakocevic ne mogu u istom timu da budu, ali jedan od njih svakako moze...
Brzine idu u H-a !!!

Kako ne volim ovu Serenu Viliams... ni nju, ni sestru, ni njihovu mamu transvestita, ni tatu alkosa. 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
+1trojanac napisao:Srbija, zemlja sa najviše selektora po glavi stanovnika.
Svi mi tesko podnosimo ovo sto se desava, ali sta da se radi. Sport je to, pogotovo ako zanemarimo teorije zavere, ili mozda istinite zakulisne radnje...
Ja sam srecan sto sam se par godina radovao uspesim kosarkasa. Ogromnim uspesima. Svestan sam da nicija ne gori vecno, te da se kosarka igra i u drugim zemljama. Ne moze se ocekivati da vecito dominiras u nekom sportu. Mozda previse ocekujemo, mozda oni i mogu bolje. Sta da se radi. Verujem da ce opet doci neko vreme, tj red na nas, te da cemo opet osvajati nesto, pa u krug.
Spominjem kosarku, jer je to sport za koji sam se najvise interesovao kroz zivot, uz americki fudbal (u poslednjih desetak godina). Naravno da tu treba dodati i ostale sportove. NIje to vaterpolo, koji igra 10 zemalja, od cega 5-6 ozbiljno, pa da mozes uvek da budes u prvih 3. Ne zelim da umanjim uspehe vaterpolista, i njima se naravno radujem.
Samo hocu da kazem da narod nekada i previse ocekuje. Valjda smo razmaeni i navikli na uspehe, a malo nas i pre novinari i razni menadzeri, kako su to igracine, kako zlato samo sto nije... Svima smeta kada neko igra za sebe, a ne za repku, kada se ne trudi i slicno. Naravno, svi znaju koji igraci bi trebali da igraju...
Sa druge strane, masa luduje za Djokovicem, a kada izgubi neki turnir, pljuju ga kako se ne trudi, kako je kilav, kako je pukao i nikada vise nece biti prvi...
Sto se mene tice, moze i da se penzionise, ili da izgubi sve do kraja karijere, i uvek ce biti jedan od najboljih u istoriji tenisa. Ne samo sto je bio broj jedan, vec je prosle sezone napravio neverovatan niz. Ne samo da je pobedjivao, nego je cistio ljude sa terena, sto je uspeh u vreme Fedexa i Nadala (koji je to najbolje osetio na svojoj kozi i sljaci). Ne samo da je jedan od najboljih u istoriji tenisa, vec je napravio podvig, i to sa stilom, kojim s eupisao u istoriju sporta, uopste. Nisam od onih koji ga prate nocu, vrste, docekuju na trgu,, ali mi je drago kad pobedi, zao kada izgubi...
Ja sam podsetio ljude koji su i zaboravili sta sam rekao, a evo i ovde cu:
Pre nekog vremena (ima tu nekoliko godina) sam izjavio kako Djokovic nece biti broj jedan sve dok je zivog i zdravog Nadala. Fedex je nesto stariji i kad tad ce morati u penziju, ali je Nadal tu negde, a ocekivao sam da ce se pojaviti jos neki dobar teniser, osim Mareja, koji ce presisati vec ostarelog Djokovica. To se nije desilo. Niti se pojavio neki novi teniser tog kalibra (evo Marej se nesto trudi), niti je Djokovic sacekao da se Fedex povuce, a Nadal ostane bez kolena (prosle godine je jos igrao). Covek je prevazisao i tu bolest (ili sta vec) i nesto u glavi i pokazao da ima ono sto treba da bi bio br 1. I igru i izdrzljivost i mu*a.
Priznajem, pogresio sam i nije mi zao
----
Ustvari, ovo sam poceo da pisem zbog D.Ivkovica.
Procitah u putu, na brzaka, dosta lose komentare o njemu, tj kako je los trener i slicno. Sve, sve, ali ovo mi je ipak previse.
Covek je trenercina. U Zagrebu, Rimu i Atini je osvajao medalje. Tacno, imao je i dobar tim, ali je skup zvezda uspeo da sjedini i osvoji sve to (pogotovo je uspeh ono iz '95.). Slazem se da je uspeh i Olimpijakos od ove sezone, kada je imao osrednji tim (u odnosu na ranije godine), a ipak uspeo da osvoji sta je osvojio, pored silnog CSKA. sa relativno novim timom je uspeo da se domogne medalje 2009., a i jos jedne bi, da ne bi onih Turaka...
Pritom, mislim da njemu ovo i ne treba bas u zivotu. Zaradio je dovoljno, ima i godina, zasto bi leto provodio pokusavajuci da napravi nesto od ove reprezentacije? Iskreno, ne verujem da su mu pare presudan motiv. Mozda i jesu, ne znam, uvek postoji mogucnost.
I Zeljko Obradovic je imao zvezde u timu, i to u Beogradu i nije osvojio nista. Na Olimpijadi je bio 11. Pritom, odlican je trener. Ne moze se sve gledati sa jedne strane.
Ovo je kao kada nekome nesto ucinite dva puta. Ako treci put ne mozete da mu pomognete, ispascete najgori covek na svetu. Tako je i kod nas. Dok si najbolji, svi ce da te vole. Kada ne ide, ili se ne trudis, ili ti sledi "je*ale te pare, samo ti je do para", ili jednostavno odjednom nemas pojma.
Ne kazem da treba odobravati i biti srecan zbog ovoga sto se desava. Kazem da nije fer napadati ljude koji su pokazali znaju svoj posao.
Nego, posto se obicno posle Novakovog poraza ovde pise kako je puko, pojma nema.... Da ga pohvalimo posle danasnjeg meca. Bravo Novace!.
Rekoh jos pre, dugo mu nisam video roditelje na tribinama kada je lose igrao, evo ih konacno nazad i covek kida i deli lekcije svima. Sutra ce pocistiti i Mareja da mu nece dobro biti...
P.S
Nisam komentsrisao, al ebem mu mater ako Marej na olimpijadi nije bio drogiran! Gledao sam protiv Novaka ebeno nije gresio. Al aj sto nine gresio, nego sto se ponasao potpuno nekarakteristicno za njega. Nije bio mrtvo puvalo ko uvek, koga mrzi da zivi i bezvoljan ne, nego je bio pun zivota, udarao se reketom po glavi, hiperaktivan, vrlo cudan za njega.
A onda je u Finalu i Federera pocistio iako mesec dana pre toga na istom terenu nije imao sanse, krajnje sumnjivo.
Rekoh jos pre, dugo mu nisam video roditelje na tribinama kada je lose igrao, evo ih konacno nazad i covek kida i deli lekcije svima. Sutra ce pocistiti i Mareja da mu nece dobro biti...
P.S
Nisam komentsrisao, al ebem mu mater ako Marej na olimpijadi nije bio drogiran! Gledao sam protiv Novaka ebeno nije gresio. Al aj sto nine gresio, nego sto se ponasao potpuno nekarakteristicno za njega. Nije bio mrtvo puvalo ko uvek, koga mrzi da zivi i bezvoljan ne, nego je bio pun zivota, udarao se reketom po glavi, hiperaktivan, vrlo cudan za njega.
A onda je u Finalu i Federera pocistio iako mesec dana pre toga na istom terenu nije imao sanse, krajnje sumnjivo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^^ Sip'o drogu u heroin. 
Šalu na stranu, Marej je veoma dobar igrač, koji nažalost ima problem "u glavi". Sklon je oscilacijama u igri, gubitku koncentracije i ... ćao. Ne postoji koga ne može da počisti sa terena kada je OK. Na njegovu žalost, a srećom po njegove rivale, to nije tako često.
Sent using Tapatalk
Šalu na stranu, Marej je veoma dobar igrač, koji nažalost ima problem "u glavi". Sklon je oscilacijama u igri, gubitku koncentracije i ... ćao. Ne postoji koga ne može da počisti sa terena kada je OK. Na njegovu žalost, a srećom po njegove rivale, to nije tako često.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Da i ja podržim one koji poštuju delo Dušana Ivkovića. Čovek je trenerčina, toliko se naosvajao trofeja, pomogao reprezentaciji kada niko nije hteo, ovi trofeji u Olimpijakosu...
Ovo je naš realan sastav, bolji nemamo. Niko ne primećuje koliko naši košarkaši igraju epizodne uloge u svojim timovima. Sve je manje novih talenata. Činjenica je da nije lako motivisati tim da igra protiv Estonije, Islanda i sl, tako da sam plasmanom kako god se izbori zadovoljan. Posle na EP se pokazuje kakav je ko.
Ovo je naš realan sastav, bolji nemamo. Niko ne primećuje koliko naši košarkaši igraju epizodne uloge u svojim timovima. Sve je manje novih talenata. Činjenica je da nije lako motivisati tim da igra protiv Estonije, Islanda i sl, tako da sam plasmanom kako god se izbori zadovoljan. Posle na EP se pokazuje kakav je ko.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Gde se i kada mogu uzeti karte za Srbija - Izrael?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Ulaznice za utakmicu desetog kola kvalifikacija za Evropski šampionat 2013. godine u Sloveniji,
Srbija – Izrael koja se igra u utorak, 11. septembra od 20.30 sati u dvorani “Pionir” u Beogradu biće besplatne. Distribucija ulaznica vršiće se na dan utakmice od 14:00 časova, na blagajnama dvorane “Pionir”.
Pojedinac, uz ličnu kartu, će moći da preuzme najviše dve ulaznice. Zbog velikog interesovanja molimo gledaoce da ulaznice preuzmu što pre kako bi se izbegle veće gužve prilikom podele ulaznica.
Košarkaški savez Srbije
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Tako i treba ovim košarkašima kada su razmazili naciju pa krenuli redom da osvajaju sve živo i onda dođe period kada ostali počnu da igraju, uče od predhodnih i stvaraju neke svoje idole.
Svako ko misli da je nešto večno, greši i to mnogo.
Ja na neuspeh košarkaša ne gledam kao na nešto tragično i poražavajuće.
Pa koliko smo mi puta nekoga sa trojkom u poslednjoj sekundi pobedili!?
A šta ćemo kada Duda. Željko i ostali odu u penziju a pred penzijom su?
Sa ovoliko para koliko ih imamo slede nam fudbalski dani tj gledanje takmičenja na tv-u bez emocija jer ne učestvujemo.
Svako ko misli da je nešto večno, greši i to mnogo.
Ja na neuspeh košarkaša ne gledam kao na nešto tragično i poražavajuće.
Pa koliko smo mi puta nekoga sa trojkom u poslednjoj sekundi pobedili!?
A šta ćemo kada Duda. Željko i ostali odu u penziju a pred penzijom su?
Sa ovoliko para koliko ih imamo slede nam fudbalski dani tj gledanje takmičenja na tv-u bez emocija jer ne učestvujemo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...