Za Kipar nema EESa, za sada?
TapaT
Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Koji deo ti je zbunjujuć? Meni ovo baš izbegava konfuziju onih koji imaju dugotrajne vize i ne podležu EES, a nisu državljani EU. Bez ovoga oni bi formalno trebali da idu na ALL ulaz, a suštinski na EU. Za nas ostale je bilo jasno i pre i sada.
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Grčka
Meni licno nijedan deo nije zbunjujuc, ali ljudi nisu razumeli EUPASS i ALLPASS linije sto vristi koliko je jasno i nedvosmisleno. EES i nonEES je konfuzija jer ljudi prvo ne znaju ko podleze ko ne podleze EES sistemu kontrole, sta se desi kada je vecina putnika u vozilu nonEES a jedan jeste i sl. A da ne pominjemo to sta vecina nema pojma sta je EES uopste.
Pocetna premisa da "ljudi znaju i razumeju" je pogresna. Vecina ljudi je operisana od bilo kakvog razmisljanja, planiranja i provere pre nego sto se krene negde. Moras da budes nedvosmislen i jako precizan a ovakav nacin obelezavanja nije. Meni ovo ne deluje tako.
Uzmi pitaj nekog ko nije putovao do sada gde bi trebao u koju liniju da ode. Iznenadili bi te odgovori.
Pocetna premisa da "ljudi znaju i razumeju" je pogresna. Vecina ljudi je operisana od bilo kakvog razmisljanja, planiranja i provere pre nego sto se krene negde. Moras da budes nedvosmislen i jako precizan a ovakav nacin obelezavanja nije. Meni ovo ne deluje tako.
Uzmi pitaj nekog ko nije putovao do sada gde bi trebao u koju liniju da ode. Iznenadili bi te odgovori.