TT
Dobrodošli!
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Dobrodošli!
Dobrodosla 
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Dobrodošla
Saša, neka jesu vlasništvo foruma, ti i dalje znaš iste stvari i možeš opet koristeći to da napišeš isto
Saša, neka jesu vlasništvo foruma, ti i dalje znaš iste stvari i možeš opet koristeći to da napišeš isto
-
AVier_girl
- Pridružio se: 20 Nov 2014, 14:01
TisinaScuderia napisao:Ahhhahah hit ce biti kad provale povezanost odredjenih clanova
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Al' smo se namnozili.

dobrodoslaAVier_girl napisao:
Evo i mene![]()
Pozdrav za nove i stare drugare
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U ona davna vremena, početka Garaže, nas niko nije terao da zadržimo stare, eto neki jesu, neki nisu. Valjda ljudi mogu da izaberu nickove koje hoće.nidza napisao:I ja to htedoh da pitam. Masovno se menjaju nick-ovi, kao da se beži od nečega.
Pa gde si ti bako? Dobrodošla.AVier_girl napisao: Evo i mene![]()
Pozdrav za nove i stare drugare
Koliko znam, forumske brakove nismo imali. Ko zna možda je vreme za prvi?Scuderia napisao:Ahhhahah hit ce biti kad provale povezanost odredjenih clanova
Poslednja izmena od methane.master u 21 Nov 2014, 19:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Izgleda
svima kojima nisam pozeleo dobrodoslicu.
svima kojima nisam pozeleo dobrodoslicu.-
AVier_girl
- Pridružio se: 20 Nov 2014, 14:01
Boze, pomislice ljudi da sam necija zena

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
methane.master napisao:Koliko znam, forumske brakove nismo imali. Ko zna možda je vreme za prvi?Scuderia napisao:Ahhhahah hit ce biti kad provale povezanost odredjenih clanova
Poslednja izmena od stefank u 21 Nov 2014, 19:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Takodje zelim svima dobrodoslicu!
Samo par kratkih detalja, vezano za priliv novih clanova sa Cars.rs...
Svi auto forumi su nam prijatelji, a na Cars-u su mnogi nasi clanovi aktivni, pa i ja.
Ne znam tacno sta se desilo da su se mnogi uvredili tamo, i ne zelim da ulazim u to.
Takodje, ne zelim nikakvo pljuvanje po drugim forumima, jer ovde nece biti tolerancije po tom pitanju
Svaki forum ima neki svoj stil koji provejava i koji se gradi i gaji, nadam se da ce se vecina pronaci na ovom forumu.
Administracija ce se potruditi da svima bude prijatno
Uglavnom, nadam se lepom druzenju, i tako...
Samo par kratkih detalja, vezano za priliv novih clanova sa Cars.rs...
Svi auto forumi su nam prijatelji, a na Cars-u su mnogi nasi clanovi aktivni, pa i ja.
Ne znam tacno sta se desilo da su se mnogi uvredili tamo, i ne zelim da ulazim u to.
Takodje, ne zelim nikakvo pljuvanje po drugim forumima, jer ovde nece biti tolerancije po tom pitanju
Svaki forum ima neki svoj stil koji provejava i koji se gradi i gaji, nadam se da ce se vecina pronaci na ovom forumu.
Administracija ce se potruditi da svima bude prijatno
Uglavnom, nadam se lepom druzenju, i tako...
Grujo,
na carsu se desilo slicno onome sto i na VG pre par godina
Lepo ja rekoh, a i admin me stavio u svoj potpis - sad cekamo da na garazu stigne i rasni grobar sa realnih 155konja brzinom 250km/h na pola gasa koji inace ne cita druge forume
na carsu se desilo slicno onome sto i na VG pre par godina
Lepo ja rekoh, a i admin me stavio u svoj potpis - sad cekamo da na garazu stigne i rasni grobar sa realnih 155konja brzinom 250km/h na pola gasa koji inace ne cita druge forume