Cena servisa
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Cena servisa
U redu, to razumem. Ali sam državu spomenuo kao usputnog kupca koji je primoram da kupi Škodu, dok je sigurno 90% Škoda u Srbiji van državnog vlasništva i niko ih nije primoravao da kupe Škodu i plaćaju skupe servise.
Veruj mi 90% škoda u Srb je u državnom vlasništvu (ili u posedu privatnih firmi koje sarađuju sa državom)
Oduvek mi je srdjanyo bio sumnjiv.
Mali servis na puntu plus zamena kocionog ulja, svecica i kocionih plocica napred majstor naplatio 10.000din ruku u Beogradu, ja ne znam koliko se inace takve usluge naplacuju ali ako je u ovl. za škodu 14.000 i cudimo se kako je mnogo sta onda reci za nekog Žiku koji za posao od sat vremena odvalio 10 soma dinara??? Po meni sve preko 50e za takav posao i na takvom autu gde je sve prosto je previse.
Bar poslednjih 10-ak godina je tako sa prodajom novih Škoda. Evo samo jedan u nizu od tekstova koji to potvrdjuje:Dzona napisao: 08 Mar 2026, 10:43 Veruj mi 90% škoda u Srb je u državnom vlasništvu (ili u posedu privatnih firmi koje sarađuju sa državom)
"Najviše vozila ukupno, putničkih i lakih komercijanih, prodala je "Škoda" - 5.437 ... Kod putničkih automobila nastavlja se dominacija "Škode" na našem tržištu, sa 4.918 vozila koja su kupile policija, vojska..."
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/sk ... hatgpt.com
Pitanje je i da li promene kočionu tečnost kako treba ili samo izvuku iz posude. Nešto mi govori da je njega baš briga da se mlati sa zapeklim šrafom za ozračivanje, a većinom su takvi.OMP napisao: 08 Mar 2026, 18:06 Mali servis na puntu plus zamena kocionog ulja, svecica i kocionih plocica napred majstor naplatio 10.000din ruku u Beogradu, ja ne znam koliko se inace takve usluge naplacuju ali ako je u ovl. za škodu 14.000 i cudimo se kako je mnogo sta onda reci za nekog Žiku koji za posao od sat vremena odvalio 10 soma dinara??? Po meni sve preko 50e za takav posao i na takvom autu gde je sve prosto je previse.
Vide se tragovi kočione tečnosti kod šrafa ako je ispuštano.
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Sent from my SM-S731B using Tapatalk