Smešne slike
Re: Smešne slike

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Axaxaxa

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nova pravila u Novom Sadu ?
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ta slika je dosta stara...
Ne znam dal' je bilo... 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Čemu ova slika gore, ja vas ne gledam tako, a i ta prica koju vojvodjani guraju da su za nekoga krave muzare je prilicno suplja. 
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ta prica je busna kao reseto( ali su zato dzepovi puni onima koji je guraju) ali necemo na ovom forumu o tome...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
OK, ako nekome smeta obrisite je. Meni svejedno svakako.Woodoo napisao:Čemu ova slika gore, ja vas ne gledam tako, a i ta prica koju vojvodjani guraju da su za nekoga krave muzare je prilicno suplja.
Sto te ne postave za moderatora ove teme? (Woodoo, most active topic: Smešne slike)
EDIT: Texonja, most active topic: Kladionica
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!